AVL Road Show na Vašoj adresi

Da li razmišljate o prvoj nabavci ili inoviranju postojećeg audiovizuelnog sistema?
Možda ste već i na pragu donošenja odluke, ali niste sigurni koja odluka je ispravna? Znate da su moguća različita rešenja, različitih nivoa funkcionalnosti i različitog cenovnog ranga, ali da samo jedna odluka može biti donesena?
Predlažemo Vam da se potpuno besplatno upoznate sa odabranom audio, video i rasvetnom tehnikom i sistemima u društvu stručnih ljudi AVL Projekta. U bogatoj ponudi profesionalnih sistema ozvučenja i rasvete, kao i video projekcionih i prezentacionih sistema, sigurni smo da će se pronaći nešto i za Vas.

PREZENTACIJA U VAŠEM PROSTORU

U „tišini“ vlastitog prostora, u poznatom okruženju i bez pritiska vremena saznajte o relevantnoj audiovizuelnoj opremi sve što Vas interesuje.

STRUČNI SAVETI NA LICU MESTA

Nakon 30 godina iskustva, znamo da ništa ne može da zameni razgovor sa profesionalcima posvećenim samo Vama. Biće im drago da budu Vaši pouzdani i relevantni sagovornici i savetnici.

PROVERITE ZAŠTO SMO NAJBOLJI

Lista naših referenci je dugačka. Obuhvata uspešnu saradnju sa klijentima iz različitih industrija na različitim projektima, kako po pitanju tehnologija, tako i po pitanju kompleksnosti. Istražite listu referenci ovde.

Pozovite nas u goste