Distribucija

AVL Projekt je ovlašćeni distributer poznatih svetskih brendova iz oblasti profesionalne audiovizuelne opreme i konzumne elektronike. PRO AV oprema obuhvata brendove kao što su: RCF, DPA Microphones, AudixRadial Engineering, Sommer Cable, Sony Professional, infobit, Aten, CHAUVET Lighting, Lupo i drugi. Konzumna elektronika se odnosi na brendove JBL i Harman Kardon. Svi proizvodi iz našeg distributerskog portfolia se odlikuju kvalitetom, funkcionalnošću i pouzdanim radom. Svojoj partnerskoj mreži pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja počiva na posvećenom radu i ljubaznosti zaposlenih u odeljenju prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnom lageru robe smeštenom u velikom novoizgrađenom magacinu u sklopu firme. Kako stalno težimo ponudi proizvoda koja će na adekvatan način zadovoljavati potrebe i ukuse kupaca, portfolio naših brendova stalno unapređujemo.

SERVISNA PODRŠKA

Zastupamo isključivo one brendove čije proizvode dobro poznajemo: njihove tehničke karakteristike i upotrebne vrednosti, kao i načine održavanja i servisa. Naši elektroničari-serviseri su obučeni od strane proizvođača opreme za autorizovano i adekvatno pružanje servisne podrške kupcima u garantnom i vangarantnom roku. 

OBUKE

Samo onaj klijent koji se oseća vešto u korišćenju kupljene audiovizuelne opreme je zadovoljan klijent. Zbog toga su obuke posvećene određenom proizvodu ili sistemu neizostavan deo našeg poslovanja i usluge prema klijentu. U zavisnosti od praktičnosti ili želje klijenta, organizujemo ih ili u našem prostoru ili u prostoru klijenta. 

B2B PORTAL

U cilju obezbeđivanja što efektivnijeg prodajnog procesa, svojim poslovnim partnerima smo obezbedili uvid u lager i poručivanje robe putem B2B portala. Prijavljivanjem i jednostavnim kretanjem kroz njega, omogućen je uvid u dostupnost i količine traženih proizvoda i podjednako jednostavno poručivanje.  

 

JBL je američka kompanija koja proizvodi high-end audio uređaje. Sastavljena je od dve nezavisne divizije od kojih je jedna JBL Consumer koji na tržište konzumne tehnike donosi bluetooth zvučnike i slušalice.

Širok spektar audio i video proizvoda za kućnu upotrebu, kao i za potrebe automobilske industrije

Italijanska kompanija RCF se tokom godina razvila u svetskog lidera u oblasti dizajna i proizvodnje high-tech profesionalnih i komercijalnih audio proizvoda.

d&b audiotechnik posluje na međunarodnom tržištu u oblasti elektroakustike kao proizvođač visoko kvalitetnih zvučničkih sistema za govor i muzičku reprodukciju, te pojačavanje zvuka na javnom prostoru.

Proizvodnja mikrofona fantastičnog zvuka, uz vrhunsku doslednost u proizvodnji i dugotrajnost proizvoda nije lak posao. A DPA Microphones može da se pohvali sa čak šest decenija upravo ovakvog iskustva.

Godinu za godinom, Audix mikrofoni se prepoznaju po svom inovativnom dizajnu, performansama, kvalitetu, izdržljivosti i ukupne vrednosti koju pružaju korisnicima.

Radial, proizvođač profesionalnih audio proizvoda, poznat je u svetu po kvalitetu, izuzetnim audio performansama i odličnoj postprodajnoj podršci.

Audinate je vodeći svetski proizvođač mrežnih tehnologija u svetu profesionalnog digitalnog audia. Audinate platforma Dante distribuira digitalne audio signale preko računarskih mreža i osmišljena je tako da donosi prednosti IT umrežavanja.

Kada su se profesionalci iz audio industrije prvi put upoznali sa audio miks pultevima DiGiCo, svi su duboko udahnuli. I zadržali dah. Do dana današnjeg.

KLANG:technologies veruje da je savršen monitoring zvuk ključna pretpostavka savršenog živog nastupa. Zato su posvećeni tome da muzičarima širom sveta obezbede potpuno novo i jedinstveno koncertno iskustvo putem savršenog in-ear monitoringa.

Kablovi, konektori, paneli za potrebe audio, video i rasvetne tehnike, odličan izbor za sve one koji ne žele da prave kompromis sa kvalitetom

Chauvet PRO misija je da stvara rešenja spram potreba klijenata iz sveta profesionalne rasvete. Posvećeni su isporučivanju proizvoda visokih performansi i konkurentne cene.

Od bežičnih preko rasvetnih uređaja koji se napajaju baterijom, do uzbudljivih i šarenih efekata, CHAUVET DJ nudi širok asortiman rasvetne opreme i pakovanja spremnih za žurku...koja može odmah da počne!

U svet prepunom boja, Lupo je brend koji izvozi "Made in Italy” kvalitet i koji je širom sveta prepoznat po izvrsnosti svojih proizvoda i brojnim tehničkim inovacijama u oblasti profesionalne rasvete.

Od svog osnivanja 1983, MA Lighting se kontinuirano razvijao u pravcu dostizanja i zadržavanja pozicije međunarodnog lidera u proizvodnji digitalnih rasvetnih pulteva, komponenti za networking i digitalnih dimerskih sistema.

Od 1969. Spotlight dizajnira i proizvodi profesionalne rasvetne uređaje namenjene industriji zabave i arhitekturi.

Luminex Network Intelligence je belgijski proizvođač opreme za distribuciju podataka u profesionalnim audio, video i rasvetnim aplikacijama u okviru industrije zabave.

Švedski Wireless Solution je vodeći svetski proizvođač najtraženije i veoma pouzdane opreme za bežičnu kontrolu rasvete, W-DMX™, sa prodatih preko 500.000 jedinica širom sveta i oko 50 high end OEM partnera.

Profesionalne mašine za dim i maglu, za najrazličitije aplikacije - Made in Germany. Visoko efektivni, pouzdani i dugotrajni proizvodi po pristupačnim cenama.

I u kreiranju profesionalnih proizvoda i rešenja, Sony nije odustao od svoje pasije da isprovocira radoznalost i ispuni njena očekivanja. Sony PRO proizvodi i rešenja imaju moć da redefinišu Vaš biznis.

Screenline projekciona platna - STRAST, INOVACIJA, IZVRSNOST. Screenline je oduvek razvijao proizvode polazeći od iskustva i potrebe klijenta. Radoznalost koja prati njihovo istraživanje i razvoj omogućila je da proizvodi Screenline danas budu prisutni na četiri kontinenta, sa široko rasprostranjenom distributivnom mrežom.

INFOBIT je vodeći proizvođač profesionalnih audio-video (ProAV) sistema za prenos podataka i bežičnih kolaboracionih sistema, kablova i tehnologija za kontrolu video zida. Misija kompanije je da korisnicima ponudi inovativna i isplativa rešenja koja će im omogućiti da transformišu načine povezivanja i komunikacije.

“Simply Better Connections” je oduvek predstavljalo okosnicu ATEN brenda. Inovativna rešenja pri kreiranju boljih video, konekcija na efikasan način, bilo kad, bilo gde.

Vodeći dizajn i proizvodnja namenski konstruisanih i standardnih truss sistema od aluminijuma uz prateću opremu ili, jednom rečju, LITEC

Proizvodi u okviru EXE asortimana osmišljeni su i proizvedeni tako da na bezbedan način pomeraju i pozicioniraju binsku opremu, scenografiju, video zidove i ostale relevantne konstrukcije i to pre, tokom i nakon nekog performansa.

Everdeck staging - proizvedeno sa kvalitetom na umu! Bine, podijumi, gazišta, ograde, scenska stepeništa, skele i prateća oprema sa odličnim odnosom cene i kvaliteta i svim relevantnim EU bezbednosnim atestima i sertifikatima.

Edbak je vodeći proizvođač profesionalnih sistema nošenja i kačenja LED/LCD ekrana i projektora.

Obezbeđuje rešenja široke upotrebne vrednosti - od konferencijskih sala, preko sistema za simultano prevođenje, pa do sistema za elektronsko glasanje

Uređaji za glasanje i slične vrste interakcija sa publikom, zasnovane na bežičnoj tehnologiji

Orpheo grupa je ključni igrač u snabdevanju tržišta najsavremenijim tour guide rešenjima za muzeje, kulturne i turističke destinacije i spomen obeležja.

Izdvajamo

16.07.2024

Christie zasijao na 77. filmskom festivalu u Kanu

Christie® je i ove godine stajao iza besprekornih projekcija filmskih ostvarenja na 77. filmskom festivalu u Kanu. Ovo je osamnaesta godina njihove uspešne saradnje, a Christie projektori su se koristili u čak 24 prostorije, uključujući i glavnu salu Grand Théâtre Lumière.

28.06.2024

DPA mikrofoni u live i studijskom okruženju u AVL Projektu

U maju ove godine organizovana je interesantna interaktivna radionica sa fokusom na instrumentalne DPA mikrofone, koja je na jednom mestu okupila audio stručnjake, profesionalce iz rental industrije, bubnjare i ostale muzičare.

17.06.2024

AVL Projekt regionalni distributer Panasonic Connect proizvoda

10.05.2024

d&b audiotechnik ozvučenje za Miami bend