Distribucija

AVL Projekt je ovlašćeni distributer poznatih svetskih brendova iz oblasti profesionalne audiovizuelne opreme i konzumne elektronike. PRO AV oprema obuhvata brendove kao što su: RCF, DPA Microphones, AudixRadial Engineering, Sommer Cable, Sony Professional, infobit, Aten, CHAUVET Lighting, Lupo i drugi. Konzumna elektronika se odnosi na brendove JBL i Harman Kardon. Svi proizvodi iz našeg distributerskog portfolia se odlikuju kvalitetom, funkcionalnošću i pouzdanim radom. Svojoj partnerskoj mreži pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja počiva na posvećenom radu i ljubaznosti zaposlenih u odeljenju prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnom lageru robe smeštenom u velikom novoizgrađenom magacinu u sklopu firme. Kako stalno težimo ponudi proizvoda koja će na adekvatan način zadovoljavati potrebe i ukuse kupaca, portfolio naših brendova stalno unapređujemo.

SERVISNA PODRŠKA

Zastupamo isključivo one brendove čije proizvode dobro poznajemo: njihove tehničke karakteristike i upotrebne vrednosti, kao i načine održavanja i servisa. Naši elektroničari-serviseri su obučeni od strane proizvođača opreme za autorizovano i adekvatno pružanje servisne podrške kupcima u garantnom i vangarantnom roku. 

OBUKE

Samo onaj klijent koji se oseća vešto u korišćenju kupljene audiovizuelne opreme je zadovoljan klijent. Zbog toga su obuke posvećene određenom proizvodu ili sistemu neizostavan deo našeg poslovanja i usluge prema klijentu. U zavisnosti od praktičnosti ili želje klijenta, organizujemo ih ili u našem prostoru ili u prostoru klijenta. 

B2B PORTAL

U cilju obezbeđivanja što efektivnijeg prodajnog procesa, svojim poslovnim partnerima smo obezbedili uvid u lager i poručivanje robe putem B2B portala. Prijavljivanjem i jednostavnim kretanjem kroz njega, omogućen je uvid u dostupnost i količine traženih proizvoda i podjednako jednostavno poručivanje.  

 

Italijanska kompanija RCF se tokom godina razvila u svetskog lidera u oblasti dizajna i proizvodnje high-tech profesionalnih i komercijalnih audio proizvoda.

Širok spektar audio i video proizvoda za kućnu upotrebu, kao i za potrebe automobilske industrije

Kablovi, konektori, paneli za potrebe audio, video i rasvetne tehnike, odličan izbor za sve one koji ne žele da prave kompromis sa kvalitetom

“Simply Better Connections” je oduvek predstavljalo okosnicu ATEN brenda. Inovativna rešenja pri kreiranju boljih video, konekcija na efikasan način, bilo kad, bilo gde.

JBL je američka kompanija koja proizvodi high-end audio uređaje. Sastavljena je od dve nezavisne divizije od kojih je jedna JBL Consumer koji na tržište konzumne tehnike donosi bluetooth zvučnike i slušalice.

I u kreiranju profesionalnih proizvoda i rešenja, Sony nije odustao od svoje pasije da isprovocira radoznalost i ispuni njena očekivanja. Sony PRO proizvodi i rešenja imaju moć da redefinišu Vaš biznis.

Od bežičnih preko rasvetnih uređaja koji se napajaju baterijom, do uzbudljivih i šarenih efekata, CHAUVET DJ nudi širok asortiman rasvetne opreme i pakovanja spremnih za žurku...koja može odmah da počne!

INFOBIT je vodeći proizvođač profesionalnih audio-video (ProAV) sistema za prenos podataka i bežičnih kolaboracionih sistema, kablova i tehnologija za kontrolu video zida. Misija kompanije je da korisnicima ponudi inovativna i isplativa rešenja koja će im omogućiti da transformišu načine povezivanja i komunikacije.

Izdvajamo

11.05.2021

Danski DPA Microphones danas lansira dva nova headset mikrofona

DPA Microphones danas (11. maja 2021.) lansira 2 nova proizvoda - 4466 CORE omnidirekcioni i 4488 CORE direkcioni headset mikrofon. Ova nova rešenja, bazirana na dizajnu revolucionarnih 6066 subminijaturnih headsetova, poseduju popularnu DPA mikrofonsku kapsulu od 5mm. Garantuju sigurnost, trajnost i fleksibilnost neophodne za upotrebu u pozorištu, na televiziji, tokom verskih obreda i na korporativnim konferencijama.

08.04.2021

Wireless Solution lansirao novu generaciju bežičnih DMX proizvoda G6

Švedska kompanija Wireless Solution, poznata po svojoj W-DMX paleti proizvoda, početkom ove godine najavila je novu generaciju BlackBox-ova predstavljanjem modela G6.

25.03.2021

K&M proizvodi od bioplastike čuvaju životnu sredinu

18.03.2021

ATEN US3342 KVM svič