Naša prodavnica

Na adresi na kojoj je smešteno naše kompletno poslovanje, nalazi se i maloprodaja tzv. konzumne tehnike. Sa radnim vremenom od 10:00 do 17:00 svakog radnog dana (subota i nedelja ne radi), njena vrata su otvorena svima koji bi hteli da dođu i lično se uvere u odličan zvuk i sjajan dizajn JBL bežičnih slušalica i prenosivih bluetooth zvučnika, JBL „car audio“ uređaja, te Harman/Kardon i JBL Hi-Fi uređaja. Obučeni prodavci su tu da pruže svaku dodatnu informaciju o tehničkim karakteristikama uređaja, kao i mogućnostima u njihovoj primeni.

Demo room

Davno smo naučili da u prodaji zvučnika, sistema ozvučenja, rasvete ili videa, o ponuđenom A/V/L proizvodu ili sistemu ništa ne govori bolje od zvuka koji se čuje, odn. svetla ili slike koji se vide. Stoga nije bilo dileme da li i u novom poslovnom prostoru treba da postoji demo soba. Ona je dizajnirana tako da zainteresovani pojedinci, kao i stručna tehnička lica iz oblasti kulture i zabave, rental kompanije ili bendovi najrazličitijih profila mogu da dođu u nju i isprobaju izloženu tehniku, donesu svoju i uporede je sa našom, i sve to uz stručne konsultacije sa našim profesionalcima. Radno vreme demo sobe je svakog radnog dana od 10:00 do 17:00.

 

AVL Shop

U ponudi AVL SHOP-a našli su se profesionalni audio, video i rasvetni uređaji i njihova prateća oprema, Hi-Fi uređaji, kao i bežične slušalice i zvučnici, te car audio zvučnici. Zahvaljujući ovako širokoj lepezi proizvoda koji se prodaju po konkuretnim cenama, AVL SHOP je zanimljiv najširoj mogućoj publici, jer svako može u njemu da pronađe nešto za sebe. Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim sistemima ozvučenja, rasvete ili videa, kliknite na ovaj link. Ukoliko su vam potrebne slušalice ili zvučnici da bi zvuk poneli sa sobom, kliknite ovde.

Posetite našu internet prodavnicu!