ROBE logo
Nazad na novosti

16.10.2013

ParFect 100 i Actor 3 - dva nova Robin reflektora

Robe je lansirao dva nova reflektora iz Robin serije - ParFect100 i Actor 3

Robin ParFect 100

Robin ParFect 100 je novi LED beam iz Robe-ove ponude, koji dolazi po pristupačnoj ceni, a koji je proizveden u Evropi. Ovaj uređaj je statička verzija veoma uspesnog LedBeam 100 modela, koja je zadržala sve njegove ključne funkcije: CMY i RGBW kontrolu boja, tungsten emulaciju, kao i veoma jak beam od 7 stepeni.


Robin ParFect 100 je veoma kompaktan i lagan, a poseduje opciju kačenja na rasvetne rampe, kao i pozicioniranja na pod. Neke od naprednih opcija ovog uređaja koje se naručuju posebno su bežična DMX kontrola, difuzioni filteri, kao i "barndoors".Robin Actor 3

Actor serija rasvetnih uređaja donosi sa sobom sve prednosti nagrađivanog modela Robine LedWash serije u oblast fiksnih instalacija rasvete. Pristup koji je korišćen u izradi LedWash 300 serije imao je za svrhu projektovanje još manjeg, fiksnog uređaja, a koji bi zadržao sve karakteristike “velikog brata”, uz naglašenu lakoću upotrebe. 19 RGBW dioda, svaka snage od 15W, uz patentiranu motorizovanu zoom opciju, omogućavaju stvaranje snopa svetlosti širine od 8 do impresivnih 63 stepena.


Sve opcije ovog reflektora se u potpunosti kontrolišu preko DMX protokola, uključujući i 237 predefinisanih boja. Actor 3 serija je opremljena opcijama za kačenje na rasvetne rampe, kao i za postavljanje na pod. Ekstremno niski troškovi upotrebe ovog reflektora ogledaju se prevashodno kroz kroz očekivano trajanje LED dioda od 60.000 sati, što čini Actor seriju najboljom opcijom za statičke i studijske rasvetne instalacije.

Nazad na novosti