avl-photo-130x130-6bRk.jpg
Nazad na novosti

18.10.2013

Slušalice za "Tvoje lice zvuči poznato" na TV Prva

AVL Projekt isporučio je AKG IP2 slušalice za in-ear monitoring visokih performansi, za potrebe emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

Emisija "Tvoje lice zvuči poznato", koja je prošle nedelje premijerno emitovana na televiziji Prva, ugostila je poznate ličnosti koje ovoga puta upoznajemo iz drugog ugla - kao imitatore zvezda sa domaće i inostrane muzičke scene.


I dok naše zvezde pokazuju u kojoj meri mogu da se poistovete sa svojim kolegama, njihove performanse ocenjuje žiri, takođe sastavljen od javnosti dobro poznatih ličnosti… Ovaj show je takmičarskog, ali i humanitarnog karaktera - pobednik će novčana sredstva, prikupljena glasovima publike, dodeliti onima kojima su najpotrebnija. Ovde možete pronaći više informacija o samoj emisiji.


Ovakav show zahteva izuzetnu tehničku podršku, a doprinos AVL Projekta ovoga puta sastoji se u isporuci AKG IP2 slušalica za in-ear monitoring. Reč je o modelima visokih perfomansi koje pružaju izuzetno širok spektar zvuka, uz odličnu izolaciju, čime je obezbeđeno suzbijanje visokog nivoa buke na binama ili u televizijskim studijima. Kao takve, predstavljaju idealan alat za potrebe in-ear monitoringa. Zahvaljujući dinamičkom driver-u, IP2 pružaju savršeno oblikovan bas čak i na vrlo niskim frekvencijama. Integrisana klizna vezica i meke gumene navlake omogućavaju lako prilagođavanje svakom uhu.


Saradnja između AVL Projekta i televizije Prva uspostavljena je još 2007. godine, pa smo, kroz različita tehnička rešenja, u više navrata imali prilike da budemo sastavni deo brojnih emisija zabavnog karaktera.

Nazad na novosti