sharp.jpg
Nazad na novosti

04.11.2013

SHARP PN Serija - Video Wall na koji se možete osloniti

SHARP je razvio PN Seriju koju čine tri modela izuzetne izdržljivosti, štedljivosti i lakoće pri upotrebi

S obzirom na to da displeji velikih dijagonala predstavljaju odličan alat za multimedijalno korišćenje i prezentacione svrhe, SHARP je razvio PN Seriju proizvoda koji se ističu svojim kvalitetom, upotrebnom vrednošću i odličnim karakteristikama koje mogu izaći u susret brojnim potrebama korisnika. PN Serija sastoji se od PN-V600, PN-V601A i PN-V602 modela.

Kako bi se obezbedilo da veliki broj korisnika na brz i jednostavan način uđe u proces korišćenja video zida kao još jednog načina komunikacije sa klijentima i poslovnim partnerima, SHARP se fokusirao na takozvana "out of the box" rešenja. Njihova osnovna karakteristika je ta što, uz podršku lokalnog distributera, obezbeđuju savršeno pozicioniranje, sinhronizaciju i puštanje sadržaja shodno željama korisnika. Specijalno u te svrhe razvijen je intuitivan softver, koji izlazi u susret i manje iskusnim korisnicima  i proces korišćenja čini ne samo lakšim, već i ugodnijim.

Osvetljaji ekrana duž kompletne serije kreću se od 450 do 1500 cd/m2, a ono što ih izdvaja od sličnih proizvoda koji se mogu naći na tržištu jeste njihova izdržljivost, odnosno - predviđeni su za neprekidan, dvadesetčetvoročasovni rad. Pored toga, pri intenzivnom korišćenju, PN Serija u poređenju sa proizvodima iz iste klase ostvaruje značajnu uštedu električne energije koja iznosi i do 20%. Uniformno pozadinsko LED osvetljenje osigurava potpuno ravnomeran osvetljaj kompletnog ekrana, dok bezel iznosi samo 6.5 mm.

Nazad na novosti