Moto Deda Mraz
Nazad na novosti

31.12.2013

AVL Projekt sa Moto Deda Mrazovima u akciji

U okviru tradicionalno organizovane humanitarne akcije, moto Deda Mrazovi u nedelju su obradovali mališane novogodišnjim paketićima

U nedelju, 29. decembra, motoristi udruženja "Apostoli" i moto kluba "Otpisani" jedanaesti put okupili su se na platou ispred SPENS-a kako bi zajedno krenuli u akciju podele novogodišnjih paketića deci u Novom Sadu i okolini.

Prva stanica oko 130 Deda Mrazova na dvotočkašima bila je Dečje selo u Sremskoj Kamenici, gde su podeljeni paketići, a najhrabriji među decom imali su priliku da se provozaju na motoru po sopstvenom izboru. Sledeće odredište bila je Dečja bolnica i obilazak, kao i dodela poklona deci koja borave tamo. Nakon toga Deda Mrazovi su se zaputili u Dom za decu ometenu u razvoju na Novom Naselju i Svratište za decu sa ulice, gde su se sreli sa decom i uručili im novogodišnje paketiće. Obilazak je završen u centru grada, gde je podeljeno oko 400 paketića mališanima koji su bili prisutni.

AVL Projekt tradicionalno učestvuje u akciji Moto Deda Mraz, pa smo tako i ovoga puta ovoj humanitarnoj akciji obezbedili finansijsku podršku i dva Deda Mraza iz naših redova.

 

  

  

  

Foto: Apostoli.iz.rs, Ilovenovisad.com

Nazad na novosti