christie_logo
Nazad na novosti

14.01.2014

AVL Projekt distributer Christie Digital proizvoda

Od novembra 2013. godine, AVL Projekt je zvanični distributer za Christie Digital proizvode za Srbiju i Crnu Goru

Christie Digital proizvodi, pored visokog kvaliteta i pouzdanosti, nude i najkvalitetniju tenhičku podršku, kako bi se u potpunosti izašlo u susret potrebama klijenata.

Christie Digital je jedan od vodećih proizvođača digitalnih projekcionih sistema. Christie tehnologije uklučuju 3DLP, LCD projektore, video zidove, DLP projekcione elemente, video procesore, digital signage kao i najnovije tehnologije za 3D, VR i video simulacije.

Sa ekspertizom u filmskom projektovanju koja datira još iz 1929. godine i sa profesionalnim projekcionim sistemima koji su na tržištu od 1979. godine, reputacija koja prati Christie o njemu govori kao o jednom od dominantnih proizvođača vizuelnih tehnologija, spremnom da odgovori na svaki izazov.

Polja primene Christie tehnologije su brojna, a uključuju rešenja za bioskopske sale, velike auditorijume, poslovne prezentacije, centre za obuku, 3D i virtuelne realnosti u oblastima poput obrazovanja, medija i administracije. Držeći svoju lidersku poziciju na tržištu, Christie je do sada instalirao više od 100.000 projektora širom sveta.

Nazad na novosti