etc_source_4_mini
Nazad na novosti

11.02.2014

ETC S4 MINI i Avolites Titan One - pojačanje u našem Showroom-u

Prošlog meseca naš Showroom dobio je pojačanje u rasveti, u vidu ETC S4 MINI-ja i Avolites Titan One-a

U našem Showroom-u sada na licu mesta možete proveriti kvalitet manjeg brata legendarnog ETC S4 profila - S4 MINI-ja. Njegove najvažnije karakteristike su izuzetno male dimenzije i težina, podesiv fokus sa rotirajućim noževima za različite efekte, slot za gobo, dolazi u različitim uglovanostima, a moguće ga je montirati na kuku, plafon ili EUTRAC šinu. Kao svetlosni izvor, tu je halogena sijalica MR16 snage do 50 W. Moguće je naručiti ga u različitim bojama. On predstavlja perfektno rešenje za rasvetne potrebe muzeja, restorana, kafića i klubova.

Drugo rasvetno pojačanje je Avolites Titan One, koji u formi DMX-USB dongle predstavlja ekonomično rešenje za sve vrste rasvetnih aplikacija sa punom funkcionalnošću Avolites Titan softvera. Najnoviju verziju Avolites Titan PC Suite-a 7.2 možete pronaći na ovom linku.

   

Titan One pružiće interesantno iskustvo svima onima koji već imaju dodira sa Avolites-ovom filozofijom, kao i onima koji imaju želju da se upoznaju sa funkcijama Pixelmapper, Quicksketch, Media Clip Select, Attribute Control-Blades i Shape Generator.

Nazad na novosti