Avolites_Titan_Network_Processor
Nazad na novosti

14.02.2014

Avolites Titan Network Processor - distribucija 16 izlaza u jednom uređaju

Za sve korisnike Avolites pultova koji imaju potrebu za proširenjem DMX linija, sada je na raspolaganju Titan Network Processor (TNP)

Svaki TNP obezbeđuje proširenje do 16 linija, od kojih 8 može biti distribuirano preko DMX512 izlaza koji su galvanski izolovani, dok je svih 16 izlaza moguće distribuirati putem ArtNet protokola, preko dva Gb Ethernet porta.

TNP daje dodatnu procesorsku snagu Avolites pultu za realizaciju show-a, a podrzava svaki Avolites pult koji ima instaliran Titan operativni sistem V7 i više.

TNP poseduje veliki touch ekran za lako podešavanje i upravljanje distribuiranim signalima i jednostavnu indikaciju statusa sistema. Ugrađen UPS obezbeđuje dodatnu sigurnost u radu. U shock mounted frame-u unutar TNP-a ugrađeni su kompletan kontrolni sistem i SSD memorija. Prostor koji zauzima iznosi 3HE za ugradnju u 19" rek sa ručkama, dubine 368 mm.

Titan Network Processor odličan je alat za rad svima onima koji raspolažu i operišu većim brojem rasvetnih uređaja, kao što su pozorišta, televizije, ustanove kulture, koncertne dvorane i tome slično.

            

Nazad na novosti