K&M stalci za instrumente
Nazad na novosti

20.04.2012

K&M stalci za instrumente

"AVL Projekt" predstavlja vam jednog od vodećih proizvođača stalaka za instrumente, mikrofone i zvučnike, kao i svih ostalih stalaka za studijsku tehniku i pomoćni pribor, nemačku kompaniju K&M

Kompanija "Konig & Meyer" (skraćeno K&M) osnovana je pre više od 60 godina i iz svog proizvodnog programa obezbeđuje preko 1500 različitih rešenja, stalaka i nosača. Sve proizvode odlikuje sofisticiran, inovativan dizajn, funkcionalnost i vrhunski kvalitet uz jedinstvena rešenja koja su postala standard u muzičkoj industriji.


Objedinjujući svoju ponudu, kompanija K&M pruža i brojna rešenja stalaka za celokupnu studijsku tehniku i prateću opremu: stolice i sedalice za individualne muzičare ili pak kompletne orkestre, stalke za rasvetu, monitore i multimedijalne uređaje (iPad), kao i brojna druga rešenja stalaka za odlaganje ili kačenje instrumenata, prateće tehnike i pomoćnog pribora.


Sva proizvodi napravljeni su od materijala najvišeg kvaliteta i u skladu sa strogim evropskim standardima zaštite potrošača i prirodne sredine. Gotovo svi metalni i plastični elementi su izrađeni u sopstvenim pogonima kompanije u Nemačkoj, garantujući vrhunski kvalitet, preciznost izrade i dugotrajnost. Kompaniju čini tim od 270 članova čija su rešenja dostupna u preko 80 zemalja sveta, a od sada i u Srbiji, zahvaljujući "AVL Projekt" distribuciji.

    

    

    

       

    

Nazad na novosti