etc-fC0j.jpg
Nazad na novosti

02.08.2013

ETC - Beskonačne mogućnosti bojenja umetničkog izraza

Amaterski dramski klub Kembridž univerziteta dobio je set odabranih ETC Selador LED reflektora za svoju najnoviju predstavu "Aida" Elton Džona i Tima Rajsa

Reflektori ETC Selador Classic Lustr+ i Selador Desire D40 korišćeni su kako bi obezbedili širok opseg boja koje su krasile pozornicu. "Selador reflektori ponudili su nam toliko izbora i fleksibilnosti koji ne bi bili mogući da smo koristili postojeći sistem osvetljenja pozorišta", kaže Mičel Klark, student.

"Scene su bile transformisane pomoću skoro neograničenog broja boja, sa živopisnim prelazima koji su nagoveštavali promene u vremenskim uslovima, raspoloženjima ili mestima. Broj ili cena ovih reflektora nisu bili ograničenje kada je reč o produkciji; jedinu granicu postavljala je mašta dizajnera svetla!", dodaje Klark.

ETC proizvodi širok spektar LED reflektora optimizovanih za različite svrhe. Lustr+ LED nudi kompletnu paletu boja, uključujući belu, dok su brojni Source Four LED Studio reflektori razvijeni radi efekta toplog ili hladnog svetla kakvi su savršeni sa upotrebu pri televizijskom emitovanju.

Selador Desire i Classic Fire and Ice nude boje u rasponu od tople crvene do hladno plave. Zbog prirode LED osvetljenja, lampe su već obojene, pa se bez teškoća mogu postiće efekti safirne, smaragdne i svetlosti boje lavande.

PAR Desire je pogodan i za upotrebu napolju - internacionalni IP66 standard obećava zaštitu od prašine, vode i leda, a može da podnese temperaturu u rasponu od - 20 do +40°C.

 

Nazad na novosti