sharp-J2nm.jpg
Nazad na novosti

14.08.2013

Sharp BIG PAD - Poboljšanje komunikacije na mnogo načina

Predstavljamo vam multifunkcionalni Sharp BIG PAD koji pojmu savremene komunikacije daje potpuno novo značenje

BIG PAD iz Sharpa nudi poboljšanje komunikacije kakvo u današnjem poslovnom svetu predstavlja potrebu. Pored toga, izuzetno je jednostavan za korišćenje, čime polje njegove primene prevazilazi striktno poslovnu sferu. Tako ljudi različitih zanimanja pronalaze u njemu razne prednosti, koje njihov posao čine lakšim.


Na primer, iz perspektive arhitekte, osnovna prednost Sharp BIG PAD-a je ta što nudi poboljšanu interakciju između učesnika sastanaka. On nudi opcije koje su korisnicima u poslovnom svetu od suštinskog značaja. Neke od takvih opcija su puna integracija sa Microsoft Office paketom, interakcija sa višestrukim touch-screenovima, mogućnost jednostavnog čuvanja i deljenja beleški sa saradnicima ili štampanje putem Sharp multifunkcionalnog štampača, odnosno slanje skeniranih dokumenata jednim dodirom ekrana. BIG PAD nudi i opcije kao što su prepoznavanje oblika, što je za područje projektovanja izuzetno korisno. 

Nastavnik bi u njemu mogao pronaći dodatnu stimulaciju učenika kroz interaktivno usvajanje gradiva, a na njemu je moguće pisati upotrebom prsta ili Sharp olovke, koja dolazi sa softverom koji nudi mogućnost dodavanja beleški pored prezentovanog sadržaja, a koji je kasnije moguće podeliti, odnosno snimiti na flash memoriju i proslediti učenicima. Zahvaljujući pomenutom softveru, BIG PAD nudi realistično iskustvo pisanja po tabli, ali uz brojne prednosti koje sa klasičnom belom tablom nisu moguće, kao što je zumiranje sadržaja, a koje se, kao i kod većine touch screen ekrana, vrši pomoću dva prsta.

BIG PAD je u potpunosti kompatibilan sa Windows i Mac operativnim sistemima, a njegova Full HD LED tehnologija osigurava malu potrošnju električne energije i minimalno emitovanje toplote. UV2A tehnologija pobrinula se za superioran kvalitet slike, a anti-reflekciono staklo za izvrsnu vidljivost, čak i iz pozicije oštrog ugla i pod jakom svetlošću. Njegov robustan i elegantan dizajn uklopiće se u svaki enterijer, a njegova pouzdanost će ga učiniti dragocenim poslovnim partnerom. Izrađen od razgradivih materijala i sa dugim vekom trajanja, Sharp BIG PAD zadovoljava postavljene ekološke standarde. Dostupan je u veličinama od 60, 70 i 80 inča.
 

Kao ovlašćeni zastupnik kompanije Sharp za domaće tržište, AVL Projekt u mogućnosti je da isporuči i montira BIG PAD, uključujući i ostale proizvode i rešenja ovog renomiranog proizvođača.

 

Nazad na novosti