ETC Source SF Mini
Nazad na novosti

28.08.2013

ETC Source 4 Mini: Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima

Zamislite reflektor koji je istovremeno mali i moćan. Dobra vest je da to više ne mora da se zamišlja, jer Source Four Mini iz ETC-ja zadovoljava upravo pomenute kriterijume

Sada je, za potrebe različitih tipova prostora (kao što su muzeji, restorani, kafići, klubovi, pozorišta), moguće pronaći reflektor koji ne zauzima puno prostora, a čija veličina neće negativno uticati na kvalitet i jačinu svetla. Naprotiv; superiorna optika, kristalno jasna slika i svetlosno ujednačena površina upakovani su u jedan od najmanjih proizvoda na tržištu.

Svojom skromnom veličinom, ovaj reflektor se može vrlo diskretno postaviti u različite vrste prostora, posebno one sa specifičnim arhitekturalnim zahtevima, ne narušavajući funkcionalnost i estetiku prostora, a istovremeno bez uticaja na potrebne rasvetne zahteve.

Sa dužinom od svega 23 centimetra i težinom od 1.2 kg, Source Four Mini spada u jedan od najmanjih uređaja ove vrste na tržištu. Raspoloživ je u četiri verzije: 19°, 26°, 36° i 50° sa prečnikom sočiva od 6.35mm i u tri boje: crnoj, beloj i srebrnoj boji.

Informacije o njemu možete dobiti iz prve ruke: od izvršnog direktora i ko-osnivača ETC-ja Freda Fostera:
 

Nazad na novosti