Sharp Aquos LC-80LE657
Nazad na novosti

19.09.2013

Sharp: Manji brat najvećeg Aquos LED ekrana na svetu

Aquos LC-80LE657 - kristalna slika i mnoštvo zabave sada i u manjem pakovanju

Sharp je napravio alternativu za sve one koji sanjaju o velikom ekranu u svojoj dnevnoj sobi, ali kojima se TV ekrani od 90-inča čine prevelikim. Rang Sharpovih TV ekrana nedavno je proširen, pa tako sada uključuje novi 3D LED Aquos TV veličine od 80 inča.

Elegantni crni dizajn zadovoljiće najzahtevnije ukuse filmofila i svih onih koji insistiraju na slici najvišeg kvaliteta. Procesor sa dva jezgra i bogat spektar tjunera (HDTV MPEG4 - DVB-S / S2 / C / T / T2) obezbeđuju korisnicima uživanje u najkvalitetnijoj zemaljskoj, satelitskoj i digitalnoj kablovskoj televiziji. Štaviše, dostupan je i sa T2 standardom, koji je za sada na snazi samo u nekim evropskim zemljama. To znači da, ukoliko se format emitovanog signala u budućnosti bude menjao, vlasnici Aquos TV-a neće morati da kreću u potragu za drugim rešenjima.

U osnovi Aquos LC-80LE657 modela nalazi se napredna tehnologija za obradu slike koja je razvijena od strane Sharpa, kao što je Active Motion 200 ili LED osvetljenje i X-GEN panel proizveden u Sakaiju, Japan. Kao rezultat, kvalitet slike i boje biće impresivni, bez obzira na to da li odaberete 2D ili 3D format.

Novi 80-inčni Aquos LED TV ima PVR funkciju snimanja i pauziranja u realnom vremenu na USB memoriji. 80LE657 model opremljen je i media plejerom (preko USB-a) i AQUOS NET+ Internet portalom koji korisnicima obezbeđuju ne samo da puštaju svoje sopstvene fajlove, već i da koriste izvore sa interneta. Najnoviji Sharp TV korisnicima obezbeđuje i upotrebu društvenih mreža poput Facebook-a i Twitter-a. Upravljanje ovim divom je jednostavno i ugodno: može se postići čak i putem smartphone-a. Moguć je i streaming filmova sa mobilnih uređaja.

Sharp 80LE657 je više od TV-a: to je ogroman ekran na kome možete gledati fotografije i video snimke, slušati muziku, igrati igrice ili surfovati internetom. Kada ga ne koristite ni u jednu od ovih svrha, možete uključiti Wallpaper mod, koji će vaš televizor pretvoriti u virtuelnu sliku - bilo vrhunskih slikara ili vašeg deteta. Izbor je samo na vama.

Aquos 3D LED LE657 serija televizora spada u red eco-friendly proizvoda u najvišoj klasi energetske efikasnosti: A++. Novi Sharp opremljen je X-GEN panelom kako bi se osigurala efikasna upotreba LED osvetljenja. Samostalno se gasi ukoliko nije u upotrebi, što znači da je - kada se u obzir uzme veličina - njegova potrošnja električne energije izuzetno niska: oko 130 W.

Širok spektar opcija i kvalitet slike novog Sharp TV-a čini gledanje vaših omiljenih emisija i filmova još zanimljivijim i ugodnijim do mere do koje biste poželeli da ga zagrlite. To bi moglo biti malo teže, s obzirom da je LE657 širi od raspona ruku. 80-inčni ekran je širok 186 cm i ima 111 cm visine, obezbeđujući korisnicima iskustvo poput bioskopskog, ali u kućnim uslovima.

Ključne karakteristike LC-80LE657E:

  • Veličina ekrana: 80 inča (203 cm)
  • Full HD X-GEN panel (1920 x 1080 x 3)
  • HD tjuner (DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264)
  • LCD TV sa full LED osvetljenjem
  • Active Motion 200 funkcija
  • Pristup internetu kroz AQUOS NET+ servis
  • Multimedia player (kroz DLNA mrežu ili USB memoriju)
  • USB Timeshift + funkcija i PVR sa jednostavnim programiranjem i pristupom registrovanim materijalima
Nazad na novosti