Live Design
Nazad na novosti

19.05.2014

’’Live Design’’ proizvodi 2013-2014. godine

’’Live Design“ odabrao je proizvode 2013-2014. godine, među kojima se našlo nekoliko proizvoda brendova koje zastupamo

Izabrani od strane prestižnih dizajnera i programera iz oblasti rasvete, audija i video opreme, pobednici u svojim kategorijama biće predstavljeni idućeg meseca na ’’Broadway Master Classes“, zajedno sa nagrađenima za Live Design (’’Excellence in Live Design Awards’’).


Nagradu za proizvod 2013-2014. godine u oblasti rasvete – kategorija reflektori poneo je Robe MMX Wash Beam. Ovaj reflektor dizajnerima svetla obezbeđuje širok spektar opcija i efekata, u formi jednog uređaja. Njegov osvetljaj sa sijalicom MSR Platinum 35 i optičkim MMX sistemom omogućuje jači osvetljaj nego tradicionalni reflektor od 1200 W, a jedinstveni unutrašnji automatizovan mehanizam sistema noževa (barndoor) omogućava da isečete svetlosni snop prema vašim potrebama. Ukupno poseduje 4 noža od kojih se svaki može nezavisno pomerati i rotirati dok se čitav automatizovan barndoor može pomerati za 90 stepeni u oba smera. Poseduje i patentiranu Hot-Spot kontrolu svetlosnog snopa, u zoom opsegu od 8.5° do 45.5°.


Kada je reč o video sistemima, nagrada u kategoriji medija servera pripala je Green Hippo Chipmunk media serveru. U pitanju je najnoviji dodatak rangu Green Hippo-vih nagrađivanih Hippotizer media servera. Opremljen je istim softverom koji se može naći u čitavom rangu Chipmunk ima dva 1080 HD layer-a, PixelMapper, punu on-layer geometriju (ScreenWarp), FX i kontrolu boje, kao i keystone korekciju.


Takođe u video segmentu, najboljim projektorom proglašen je Christie D4K35. Ovaj projektor ima 4K (4096 x 2160) rezoluciju i superiorne DLP® performanse i trajnost. Sa osvetljajem od 35,000 ANSI lumen-a idealan je za projekcije u većim prostorima.

Nazad na novosti