AKG STS DAM+ WL
Nazad na novosti

29.05.2014

AKG STS DAM+ WL - profesionalni mikrofonski stoni stalak za bežičnu upotrebu

AKG STS DAM+ WL je bežični mikrofonski stalak, koji donosi maksimalan komfor i lakoću u korišćenju

Bežični profesionalni mikrofonski stoni stalak AKG STS DAM+ WL jedinstven je proizvod na tržištu, po tome što nudi mnogo više mogućnosti povezivanja u odnosu na slične konkurentske proizvode. Bežičnost, odnosno nepostojanje kablova, čini njegovo postavljanje i sklanjanje u značajnoj meri olakšanim i ubrzanim. Kao takav, idealan je za prezentacione sale u hotelima i poslovnim centrima, gde se često menjaju konfiguracije sala, u zavisnosti od veličine skupa.

 

Stoga je STS DAM+ WL predviđen za upotrebu u prostorima kao što su:

  • sale za sastanke,
  • konferencijske sale,
  • sudnice,
  • crkve i kapele,
  • svi prostori pogodni za održavanje kongresa, konferencija, prezentacija i skupova.

 

Sa jedne strane jednostavan za postavljanje i upotrebu, STS DAM+ WL stalak je, sa druge strane, robustan i težak, što znači da čvrsto drži mikrofon na svom mestu i amortizuje neželjene vibracije.

 

Ovaj stalak funkcioniše tako što se u njega stavi džepni predajnik iz neke od sledećih serija AKG-ovih bežičnih sistema: WMS40, WMS45, WMS420, WMS470 i DMS700. Kompatibilan je sa modularnim mikrofonima iz AKG-ove DAM+ serije, što znači da je moguće koristiti ga sa gooseneck mikrofonima dužine 15, 30 ili 50 cm, uz širok izbor odgovarajućih mikrofonskih kapsula. Osim toga, kompatibilan je i sa pristupačnijim CS521 i CS321 mikrofonima, koji se koriste kod AKG-ovog CS3 konferencijskog sistema.
 

S obzirom na značajan broj kompatibilnih AKG džepnih predajnika i gooseneck mikrofona, ovaj stalak može da posluži kao osnova za razne konfiguracije bežičnih mikrofonskih sistema, u različitom cenovnom rangu.

 

STS DAM+ ima 3.5mm stereo ulazni konektor, što znači da je na njega moguće priključiti laptop ili tablet tokom prezentacije. Njegove dimenzije iznose 145 mm (dužina), 107 mm (širina) i 45 mm (visina), a težak je 960 grama. Napaja se pomoću jedne AA baterije i opremljen je tasterom za uključivanje, odnosno isključivanje mikrofona. Ima LED indikator statusa, pa se tako u svakom trenutku može videti koji mikrofon je uključen.

Nazad na novosti