Robe Robin 1000 LEDBeam
Nazad na novosti

12.06.2014

Robe Robin 1000 LEDBeam - brzina, snaga osvetljaja i multifunkcionalnost

Robe Robin 1000 LEDBeam je višenamenski uređaj, jakog osvetljaja i izuzetne brzine

Novi reflektor iz Robin LED serije donosi snažan osvetljaj, generisan od 37 dioda snage pojedinačne multichip RGBW diode od 15W (na 4m pri najužem snopu iznosi 30.938 lux-a u centru). Opseg zoom reflektora ide od 4° u beam modu, zahvaljujući inovativnom optičkom sistemu, pa sve do 60° u wash modu. To nudi mogućnost široke primene na sceni, kao reflektora za rad sa većih razdaljina zbog jakog osvetljaja, pa sve do širokog farbanja scene, što ga čini odličnim rešenjem za potrebe pozorišta, TV studija i rental kompanija. Ukupna potrošnja iznosi 800W, a težina 16,8 kg.

 

Robin 1000 LEDBeam svoju brzinu duguje novom softverskom algoritmu i novim motorima koji su već primenjeni u poznatim Robin Pointe i Robin 100 LEDBeam uređajima. Poseduje tri nezavisna LED prstena, gde se svakim može nezavisno upravljati, RGBW/CMY miksovanje boje, promenljiv CTO filter i halogeni efekat lampe na 2700K i 3200K. Snažan strob efekat je sa promenljivom brzinom od 20 fleševa u sekundi, sa mogućnošću strob efekta nezavisno po LED prstenu.

 

Robin 1000 LEDBeam podržava sledeće protokole za komunikaciju: USITT DMX-512, RDM, ArtNet, MA Net, MA Net2 i poseduje 5 modova rada sa različitim brojem DMX kanala. Na inteligentnom reflektoru su fizički montirani 3-pinski i 5-pinski XLR za prenos podataka, a poseduje i Ethernet port, spreman ArtNet protokol i ACN. U sam uređaj ugrađen je analizator za lako pronalaženje greške/kvara i gravitacioni senzor za automatsko pozicioniranje ekrana, a poseduje i automatsku pan/tilt korekciju pozicije i bateriju za back-up sistema.

 

 

 

Nazad na novosti