BSS BLU-50
Nazad na novosti

24.06.2014

BSS BLU-50 Brojne mogućnosti i jednostavna obrada zvuka

BSS Blue-50 je audio digitalni signal procesor koji obrađuje zvuk, miksuje i EQvalizira

Novi član BSS BLU familije digitalnih signal procesora.

Smanjenje broja ulaza i izlaza u odnosu na veće modele doprinelo je smanjenju cene, dok se na funkcionalnosti i kvalitetu nije štedelo.

Instalateri i sistem integratori ga mogu koristiti u učionicama, manjim konferencijskim salama, amfiteatrima, ali i u velikim distribuiranim sistemima gde se koristi BLU-Link audio distribucija.

 

Omogućava jednostavnu, a profesionalnu obradu zvuka. Ima 4 analogna ulaza i 4 analogna izlaza. Poseduje integrisan BLU-Link višekanalni protokol. Kontrola je moguća preko LAN konekcije ili RS-232. Napaja se sa 12-48V preko mrežnog napajanja ili PoE napajanja. Poseduje i 12 kontrolnih logičkih ulaza i izlaza.

 

Pouzdan je, lako se podešava i nudi mnoštvo različitih audio procesa (open architecture) koje integrator sam povezuje u šemu.

 

Zauzima samo pola rek širine i jedan U visine.

Manji broj ulaza i izlaza utiče i na njegovu nižu cenu u odnosu na modele BLU-100 i BLU-160, koji su njegova starija i veća braća.

 

Ukoliko nemate potrebu za većim brojem ulaza i izlaza, tada nema potrebe ni da investirate u velike DSP procesore sa ulazima koje nikada nećete koristiti. Zahvaljujući ovom malom, a moćnom uređaju koji na tržištu nema rivale,BSS kvalitet i DSP snaga, kao i distribucija BLU LINK protokolom su nikad pristupačniji. 

 

Nazad na novosti