ETC Cobalt 10
Nazad na novosti

01.07.2014

ETC Cobalt 10 - Jedna veličina ne odgovara svima

ETC Cobalt 10 predstavlja novo rešenje iz palete manjih, prenosnih rasvetnih pultova

Dizajniran za rental kompanije i manje kontrolne sisteme, ETC Cobalt 10 ima integrisana dva 12’’ touch ekrana sa mogućnošću priključka do još tri eksterna monitora od kojih svaki može da bude touch.

 

Radna površina se sastoji od 10 motorizovanih fader-a, 20 master playback-ova i 10 potenciometara različitih boja za pozadinsko osvetljenje, u zavisnosti od dodeljene funkcije. Nudi istu funkcionalnost kao stariji brat Cobalt 20.

 

Cobalt 10 može da kontroliše do 5000 uređaja zahvaljujući svojim 32 DMX/ArtNet izlazima bez dodatnog hardvera za procesuiranje.

 

Komande su brze i sa direktnim pristupom na touch ekranu, što predstavlja najvažniju inovaciju za brz pristup rasvetnom sistemu. Komande, prilagođene na način koji odgovara operateru na pultu predstavljaju iskorak u odnosu na dosadašnji način rada sa grupama, paletama, presetima, playback-ovima. Informacije i kontrole u vezi rasvetnog sistema možete postaviti na displeju prema vašim željama koristeći postojeće ikone ili simbole reflektora. Podržava wing-ove od ETC i drugih proizvođača.

 

Cobalt 10 je, u suštini dizajniran da olakša programiranje operaterima na pultu zahvaljujući alatima kao što su direktan odabir režima rada, kao i proširivim masterima.

 

               

 

Nazad na novosti