AKG CBL31 WLS
Nazad na novosti

09.07.2014

AKG CBL31 WLS - profesionalni bežični stoni mikrofon

Jedinstven proizvod na tržištu, sa daleko većim mogućnostima povezivanja u odnosu na konkurenciju

Ovaj profesionalni, bežični Boundary Layer mikrofon idealan je za korišćenje na sastancima, kongresima, konferencijama, video konferencijama i prezentacijama. Prostori u kojima je našao veoma uspešnu primenu su:

· sale za sastanke,

· konferencijske sale,

· sudnice,

· crkve i kapele.

 

Robustan je i težak, pa zbog toga amortizuje neželjene vibracije.

 

Zahvaljujući tome što je bežičan, u mnogome je olakšano i ubrzano postavljanje i sklanjanje mikrofona, jer nema nikakvih kablova. To ga čini praktičnim za korišćenje u prezentacionim i konferencijskim salama u hotelima i poslovnim centrima, gde se često menjaju konfiguracije sala u zavisnosti od veličine skupa.

 

Idealan je za korišćenje sa AKG STS DAM+WL bežičnim stalkom za “gooseneck” mikrofone (na slici levo).

 

Pogodan je i za korišćenje u salama za sastanke. Postavljanjem na sto, omogućava da više učesnika sastanka koristi samo jedan mikrofon.

 

Može se koristiti nezavisno, ali i kao dodatni mikrofon u videokonferencijskim sistemima. Zahvaljujući 3,5mm konektoru, na ovaj bežični mikrofon moguće je priključiti do 4 dodatna mikrofona AKG CBL410 (na slici dole desno) i tako obezbediti mikrofonski sistem za veći broj učesnika sastanka. Takođe, pomoću istog konektora, na ovaj mikrofon moguće je priključiti zvuk sa laptopa ili tableta tokom prezentacije.

 

Ovaj mikrofon zasnovan je na dobro poznatoj CK31 kardioidnoj kapsuli, zahvaljujući kojoj „hvata“ zvuk u rasponu od 120 stepeni. Funkcioniše tako što se u njegovo kućište stavi džepni predajnik iz neke od sledećih serija AKG-ovih bežičnih sistema: WMS40, WMS45, WMS420, WMS470, DMS700. S obzirom na velik izbor kompatibilnih AKG džepnih predajnika, moguće je odabrati odgovarajući u svakom cenovnom rangu.

 

Napaja se pomoću jedne AA baterije koja pruža autonomiju od više od 50 sati neprekidnog rada. Ima taster za uključivanje/isključivanje mikrofona (MUTE), kao i LED indikaciju uključenosti mikrofona, pa se tako u svakom trenutku zna da li je mikrofon uključen.

 

Može se koristiti bilo gde, gde postoji potreba za korišćenjem jednog stonog mikrofona za više ljudi, npr. manji hor, od nekoliko ljudi.

Nazad na novosti