SmartPack
Nazad na novosti

20.11.2014

ETC SmartPack

Prostori ograničene veličine, kao i oni sa ograničenim budžetom, ne bi trebali da prave kompromise kada je u pitanju kontrola snage. Zbog toga je ETC kreirao multifunkcionalan, kompaktan uređaj za kontrolu snage SmartPack koji može da opsluži, kako postojeća, tako i buduća rasvetna tela: klasične reflektore, LED, „moving“ rasvetu

ETC SmartPack je zidni instalacioni rek sa 12 kanala. Svaki kanal ima snagu od 2.3kW, i to u kombinaciji sa  dvostrukom, odn. trostrukom ThruPower funkcijom prekidača.

 

 

Ovakav rek je predviđen za fiksne instalacije za rasvetu, tamo gde dolazi do čestih promena scenografije, gde se često vrše izmene produkcionih formi i gde nije unapred definisan tip rasvetnog tela koje će se koristiti.

 

Ovo je trenutno najmanji zidni dimer na tržištu zahvaljujući kojem nema potrebe za dodatnim linijama za napajanje rasvete, jer svi kablovi za napajanje rasvete ulaze u rek. Odabirom funkcije na samom instalacionom reku dobijamo odgovarajuće napajanje za izabrani reflektor.

 

Thru Power prekidač može da bude dimer/switch/relay, ili dimer/switch za napajanje klasičnih reflektora, low voltage reflektora, LED reflektora i inteligentnih reflektora, sve u jednom uređaju sa prekidačem za izbor opcija za svaki kanal.

 

Dimer mode predstavlja klasičan dimer za napajanje konvencionalne rasvete sa ravnomernim povećanjem,  odn.  smanjenjem inteziteta osvetljaja.

 

Switch mode (Always ON mode) na svom izlazu uvek daje konstatan napon za napajanje LED reflektora i sprečava neželjena, slučajna isključenja tokom trajanja događaja.

 

Relay mode omogućava da SmartPack rek putem DMX adrese dobije On/Off komandu preko koje omogućava uključenje, odn. isključenje elektrormehanickih releja preko kojih se napajaju odgovarajuci reflektori

Sta kupac dobija: finansijski pristupacan i veoma fleksibilan sistem koji se lako moze nadograditi po potrebi.

 

Tehničke karakteristike ovog reka su:

  • Dimenzije: visina 741mm, širina 435mm, dubina 157mm
  • Težine oko 25kg, u zavisnosti od modela
  • DMX512 ulazni i prolazni 5-pinski konektori
  • Mogućnost izbora 5 krivih za dimovanje
  • LCD displej za grafički prikaz funkcije dimera, sa 6 fluorescentnih tastera
  • DMX adresiranje i softpatch preko tastature
  • Ugrađeni preseti (32) i sekvenceri sa mogućim programiranjem tamnjenja (fade) i zadrške (hold)
  • Sa opcionim LinkPower Supply, moguće do 4 SmartLink Stations konekcije za daljinsku operaciju preseta i sekvenci
  • LED indikator statusa napajanja (plavi)
  • LED indikator statusa DMXa (zeleni)

 

ETC SmartPack je svakako jedinstven proizvod na našem tržištu, gotovo bez konkurencije.

Naši klijenti koji su probali ETC dimere imaju samo reči hvale za njih (Happy TV, B92, Prva TV, Grand produkcija, UK Palilula).

Nazad na novosti