Pojačavač Crown I-Tech 4x3500HD Drive Core
Nazad na novosti

23.03.2012

Pojačavač Crown I-Tech 4x3500HD Drive Core

I-Tech 4x3500HD Drive Core je jedini četvorokanalni pojačavač na tržištu sa snagom od 3500W po kanalu i predstavlja skup tehnologija koje objedinjuju vrhunske karakteristike i napredne performanse kao i 50-to godišnje iskustvo CROWN inženjera ugrađeno u pojačavač koji ne prihvata kompromise

I-Tech je smešten u robusno kućište projektovano da izdrži konstantne selidbe, zauzima dva rack mesta, a težak je svega 12,7kg. Primenjuje patentiran i dokazan Class-I izlazni stepen, isporučujući maksimalnu snagu uz minimalno emitovanje toplote.


Zahvaljujući specijalno regulisanom napajanju pruža punu snagu bez obzira na napon (120 do 277 Volti / 50-60Hz). Poseduje PFC Power Factor Correction koji omogućava mnogo efikasnije korišćenje struje iz glavnog napajanja i obezbeđuje mnogo više snage preko samo jednog 20A osigurača.


Pojačavač takođe poseduje intuitivni prednji panel sa LCD ekranom koji olakšava upotrebu i obezbeđuje brz pristup celom dijagnostičkom i upravljačkom meniju. AES/EBU digitalni audio ulazi su standard, kao i analogni XLR ulazi i loop thru izlaz.


Pojačavač Crown I-Tech 4x3500HD poseduje BSS OMNIDRIVEHD DSP processing sa IIR filterima i linearnim FIR filterima kao i naponski RMS limiter koji obezbeđuje mnogo bolji odziv i mekši zvuk i prvi je tour sound pojačavač na tržištu koji ima AES, CobraNet, HiQnet i Ethernet konekcije.


Povezivanjem I-Tech u IQ mrežu koristeći besplatan IQwic software omogućen je monitoring parametara i upravljanje sa udaljene lokacije, dok višestruki nivoi bezbednosti pružaju sigurnost od pristupa neovlašćenih korisnika.


Više detalja možete pronaći na sajtu dobavljača:
http://www.crownaudio.com/amp_htm/ITech4HD.htm

Nazad na novosti