Robe Lighting koorganizator ShowLight Expo konferencije 2013.
Nazad na novosti

21.02.2012

Robe Lighting koorganizator ShowLight Expo konferencije 2013.

Kompanija Robe Lighting, proizvođač moving i LED reflektora, biće koorganizator i sponzor ShowLight Expo konferencije 2013. godine koja će biti održana u Češkoj

ShowLight Expo je konferencija koja se održava svake četvrte godine za profesionalce koji rade u svim oblastima osvetljenja i vizuelnih umetnosti, uključujući i video projekcije i postavke bina i scenografije. Tokom četiri dana konferencija okupi se veliki broj svetskih profesinalaca koji u brojnim diskusijama i debatama razmenjuju znanja, iskustva i ideje i takođe imaju priliku da vide izbor najnovijih tehnologija na tržištu.


S obzirom da se održava tek svake četiri godine, izbor lokacije i grada domaćina predstavlja veoma prestižan segment.


Nakon posete više, po rečima Ian Dowa, predsedavajućeg ShowLight komiteta i BBC-jevog 35-to godišnjeg rasvetnog profesionalca, izbor je pao na Cesky Krumlov. Ovaj grad predstavlja veoma važan kulturni centar u Republici Češkoj i tokom godine je domaćin niza festivala, uključujući međunarodni muzički festival Open Air Krumlov koji okuplja mnoge bluz i rock izvođače.


Marketing menadžer kompanije Robe Lighting Jiri Baros ističe: "Veoma smo ponosni što je Češka Republika izabrana kao zemlja domaćin ShowLight Expo-a 2013. godine. Bićemo ponosni da poželimo dobrodošlicu svim posetiocima, kao i da razmenimo znanje, iskustvo i informacije sa svima koji rade u oblasti rasvete i drugih povezanih oblasti."

Nazad na novosti