MB Prolifts predstavio dva nova lifta za kačenje Linne Array-a
Nazad na novosti

21.03.2012

VMB Prolifts predstavio dva nova lifta za kačenje Linne Array-a

Novi modeli liftova, TL-A 150 i TL-A 300 uvećavaju ponudu VMB Prolifts-a sada na 5 Linne Array rešenja, podižući celokupnu gamu kompanije na 17 različitih modela

Novi modeli, sklopljeni ne prelaze visinu od 1,58m, malog su gabarita i veoma jednostavni za rukovanje, montažu i transport. Po tvrdnjama samih proizvođača, potrebno je manje od 15 minuta za postavljanje, učvršćivanje i podizanje Linne Array sistema do željene visine.


S obzirom da podižu opremu na visine i preko 5 metara, posebna pažnja prilikom projektovanja posvećena je bezbednosti. Liftovi TL-A 150 i TL-A 300 poseduju sigurnosni sistem za teleskopsko podizanje i spuštanje jarbola u sekvencama SRS Sequence Retainer System, kao i sigurnosni sistem ALS Auto Lock Security koji automatski zaključava segmente dok se izvlače.


Jedinstveni dizajn lifta omogućava da zvučnički sistem bude okačen na pola metra od jarbola, pružajući mogućnost da zvučnici budu postavljeni u odgovarajući, zakrivljen položaj i daju projektovan ugao pokrivenosti. Jarboli su izrađeni od aluminijuma kako bi liftovi zadržali što je moguće manju masu, dok su baza, bočna i donja ukrućenja izrađena od metala, doprinoseći povećanju celokupne stabilnosti i sigurnosti lifta.


Lift TL-A 150 je u mogućnosti da podigne masu od 150kg na visinu od 5,3m, dok TL-A 300 može da podigne masu od 300kg, na visinu od 5,8m.

Nazad na novosti