AKG Headset modeli najbolji po ocenama stručnjaka NAB Show-a 2012.
Nazad na novosti

16.04.2012

AKG Headset modeli najbolji po ocenama stručnjaka NAB Show-a 2012.

Zahvaljujući vrhunskim performansama, naprednim karakteristikama i sjajnoj udobnosti AKG Headset modeli osvajaju nagradu NAB Show-a 2012., za najbolji Headset na tržištu

Odlikuje ih sjajna redukcija ambijentalne buke, odličan komfor i izuzetan zvuk. Dizajnirani su prvenstveno u skladu sa potrebama broadcast inženjera, sportskih i novinskih komentatora, kao i brojnih drugih audio profesionalaca.


Sva četiri AKG Headset modela, dva HSC modela sa kondenzatorskim mikrofonima HSC-171 i HSC 271, kao i dva HSD modela sa dinamičkim mikrofonima HSD-171 i HSD 271 u potpunosti su zadovoljila visoke standarde korisnika i dokazala da su efikasno i nadasve pouzdano rešenje za broadcast industriju. Osim osnovnih karakteristika, glavna odlika uključuje veliki broj izbora priključnih kablova i konektora, kao i fleksibilni mikrofonski držač koji poseduje mogućnost izvijanja od čak 210 stepeni.


Kada se mikrofon podigne u vertikalan položaj, automatski se uključi funkcija mute, dok se naglavni zvučnici isključuju jednostavnim skidanjem sa glave, zahvaljujući headband prekidaču/senzoru. Ceo set je podesiv za postavljanje mikrofona sa leve ili desne strane u zavisnosti od želje korisnika.


NAB Show je sajam broadcast industrije koji se organizuje u Las Vegasu i ove godine je održan od 14. do 19. aprila. Na sajmu je izlagalo 1500 izlagača iz preko 150 zemalja sveta, a posetilo ga je preko 90.000 profesionalaca broadcast industrije. Tokom trajanja sajma održano je preko 500 radionica, a bilo je akreditovano čak 1300 novinara iz celog sveta.

Nazad na novosti