JBL STX 800 serija zvučničkih sistema
Nazad na novosti

23.05.2012

JBL STX 800 serija zvučničkih sistema

Nova JBL serija zvučničkih sistema STX 800 obezbeđuje vrhunske performanse, veliku gustinu instaliranih komponenti i zvučničke kutije formata prilagođenih jednostavnom transportu

Ukoliko imate potrebu za profesionalnim ozvučenjem, dodatnim pojačanjem postojećeg ili pak instaliranjem novog, STX800 serija je pravi izbor za vas. Dizajnirana je da upotpuni proizvodnu gamu između malih portabl i velikih Line Array zvučničkih sistema, objedinjujući najbolje karakteristike oba.


Serija je urađena na osnovu dugogodišnjeg iskustva i dokazane JBL tehnologije, a sačinjavaju je pasivni dvo i tro sistemski zvučnici, subwoofer-i i scenski monitori. Kao i svi JBL Professional proizvodi, STX serija je podvrgnuta extremnim testovima (neprekidnom, 100-satnom testiranju pojedinačnih komponenti, kao i celog sistema na najvišim nivoima). Obezbeđujući najviši kvalitet zvuka čak i nakon hiljada sati rada i godina intenzivnog korištenja. Zvučničke kutije su proizvedene od visoko kvalitetnog materijala, dodatno ojačane JBL DuraFlex zaštitom, pružajući dodatnu sigurnost i čvrstinu zvučnika.


Instalirana tehnologija poslednje generacije između ostalog ogleda se i u primeni titanijumskih membrana i neodijumskih magneta sa specijalno dizajniranim hornama, zahvaljujući čemu se ostvaruje kristalno čist zvuk na visokim frekvencijama i nečujan nivo distorzije.


Nova JBL STX800 serija omogućava povezivanje sa VTX Line Array serijom zvučničkih sistema, a zahvaljujući kompatibilnošću sa Crown Audio Vrack-om i V5 processingom pruža optimalno pojačanje i obradu zvuka. Vrack čine Crown pojačavači poslednje generacije ITech HD, smešteni u specijalno dizajniran 19′′ rek sa naponskom distribucijom. Zahvaljujući tome, omogućena je integracija sa HiQnet sistemom koji obezbeđuje maksimalan efekat i najbolje iskorišćenje svih komponenti.

Nazad na novosti