Robin DLF Wash – prvi RGBW LED Fresnel Wash reflektor zasnovan na moving reflektoru
Nazad na novosti

31.05.2012

Robin DLF Wash – prvi RGBW LED Fresnel Wash reflektor zasnovan na moving reflektoru

ROBIN DLF Wash je prvi inteligentni Fresnel Wash reflektor, baziran na RGBW LED svetlosnom izvoru koji pruža ravnomeran osvetljaj bez prekida i senki čak i na veoma bliskim površinama. Zbog svoje svestranosti, tihog rada i niske emisije toplote, idealan je za primenu u TV studijima i pozorištima

Robin DLF Wash pruža jedinstvenu mogućnost zoom-a, od 5,5° do 60°, apsolutno bez iskrivljenja. Zahvaljujući filteru za rasipanje svetlosnog snopa, povećava opseg zoom-a do čak 75°, čineći ga idealnim za farbanje pozadina i velikih površina.


Poseduje modul za oblikovanje svetla koji se sastoji od četiri noža, koji mogu da se kontrolišu i u potpunosti oponašaju mehaničke klapne konvencionalnih reflektora. Celokupan modul za oblikovanje svetlosnog snopa omogućava rotiranje i indeksiranje na ±90°. Oblikovani svetlosni snop poseduje meke ivice, a zahvaljujući veoma brzom kretanju noža u mogućnosti je da simulira fenomenalne aerial efekte u prostoru.


Napredni softver omogućava RGBW ili CMY mešanje boja, kalibraciju belog svetla temperature boje od 2700 do 8000K. Koristi USITT DMX-512, RDM, ArtNet, MA Net, MA Net2 protokole, poseduje CTO filter i takođe može da radi u stand-alone modu.


Više informacija možete dobiti u direktnom kontaktu sa našim timom ili na sajtu dobavljača: http://www.robe.cz/products/article/robin-dlf-wash/

Nazad na novosti