JBL All Weather AW i AW Compact serija
Nazad na novosti

02.07.2012

JBL All Weather AW i AW Compact serija

JBL All Weather AW i AW Compact serija zvučničkih sistema je posebno dizajnirana za širok spektar instalacija gde su zvučnici konstantno izloženi svim vremenskim uticajima, čak i onim najekstremnijim

Celokupna kućišta su proizvedena od višeslojnog, kompozitnog materijala dobijenog od staklene mase, koji obezbeđuje izuzetnu čvrstinu i izdržljivost, dok je sa prednje strane zaštita izvedena mrežicom od nerđajućeg čelika.


Svi modeli poseduju snažne koaksijalne drajvere sa preciznom kontrolom usmerenosti, pružajući odličnu jasnoću govora kao i proširen frekvencijski odziv za muziku. AW Compact modeli uključuju 200W transformatore za 70/100V distributivne sisteme, a mogu da rade i u niskoomskom režimu (8Ω)


AW modeli poseduju JBL diferencijalne drajvere (JBL Differential Driver®) sa duplim namotajima i dvostrukim magnetnim prorezima za niske frekvencije 12” i 15” i takođe uključuju 400W transformatore za 70/100V distributivne sisteme. Talasovodi velikih formata obezbeđuju odličnu pokrivenost visokih tonova, a zahvaljujući mogućnosti rotacije u zavisnosti od potrebe mogu da se postave u horizontalnoj i vertikalnoj orijentaciji.


Svi modeli se isporučuju sa držačem za montiranje izrađenom od nerđajućeg čelika, koji omogućava brzu i jednako laku instalaciju u uglovima i na ravnim površinama.

Nazad na novosti