Crown ComTech DriveCore pojačavači
Nazad na novosti

02.08.2012

Crown ComTech DriveCore pojačavači

Crown ComTech DriveCore™ su pojačavači kompaktnih dimenzija za video-konferencijske i multimedijalne sisteme, VIP lože i brojne druge audio aplikacije koje zahtevaju najviši kvalitet zvuka, višekanalnu konfiguraciju i bešuman način rada

Serija ComTech pojačavača objedinjuje 4 različita modela: CT475, CT875, CT4150 i CT8150. koji primenjuju najnoviju tehnologiju dostupnu na današnjem tržištu - ComTech DriveCore. Pojačavači daju mogućnost fleksibilne višekanalne konfiguracije, četvoro ili osmokanalne izlaze kao i izbor manuelne ili automatske aktivacije stand-by moda.


Crown ComTech pojačavači poseduju i univerzalno napajanje koje se prilagođava operativnim zahtevima kako bi osiguralo najvišu efikasnost i minimalnu potrošnju električne energije, za šta su dobili Energy Star sertifikat. On poseduje 4 režima rada: Normal, Green, Sleep i Deep Sleep i pri svakom režimu snagu isporučuje trenutno! (U stanju potpunog mirovanja potrošnja električne energije je manja od 1W).


Crown ComTech pojačavači imaju vrhunske performanse: odnos signal/šum veći od 110dB, dok je ukupno izobličenje u celom frekventnom opsegu manje od 0,05%. Zahvaljujući 90% efikasnosti eliminisana je potreba za ventilatorom, čime je osiguran bešuman rad i dobijena mogućnost primene u instalacijama gde je ovakav način rada jedan od primarnih zahteva.

Nazad na novosti