Novi video projektori iz Sharpa
Nazad na novosti

04.08.2012

Novi video projektori iz Sharpa

Novi prenosni modeli Sharp video projektora PG-LX2000 i PG-LS2000 reprodukuju izuzetno žive i potpuno realistične video projekcije. Obezbeđuju najviši kvalitet slike i proverenu pouzdanost, zahvaljujući čemu pronalaze široku primenu i važe za primaran alat poslovnih, edukativnih i brojnih drugih video prezentacija

Novi modeli projektora obezbeđuju osvetljaj od 2800 ANSI Lumena i kontrast od 2000:1, dok zahvaljujući primeni DLP čipa sa filter-free dizajnom osiguravaju niske operativne troškove kao i niske troškove održavanja.


Novi modeli su usaglašeni sa strogim ISO4001 standardima i u stand-by modu imaju potrošnju električne energije manju od 0,5W, dok prosečan vek trajanja sijalice (u eko modu) iznosi i do 5.000 sati. Veoma brzo i jednostavno se podešavaju za rad, poseduju 1.2 x optički zoom za efikasno podešavanje jasnoće slike kao i dodatak za vertikalnu korekciju projektora, kojim se upravlja daljinski.


Imaju veoma malu masu (ispod 2,5kg), što ih čini jednako podobnim za prenosne i fiksne instalacije. Funkcionalnog su dizajna i pružaju mogućnost jednostavne zamene sijalica (bez potrebe za skidanjem celog projektora - ako je u pitanju fiksna instalacija). Sa zadnje strane poseduju mnoge ulaze uključujući i HDMI (model PG-LX2000), dok brojne funkcije daljinskog upravljača znatno olakšavaju rad korisnika (neke od njih su 3D mod, pokazivač, zamrzavanje, uvećanje ili smanjenje slike, tajmer kao i mute funkcija).


Kao dodatni pribor za svaki projektor, "AVL Projekt" je u mogućnosti da obezbedi i projekciona platna za emitovanje video sadržaja (fiksna i prenosna), čime ovako osmišljeno rešenje postaje video-projekcioni sistem. U zavisnosti od vrste prostora u kome se implementira, zahvaljujući širokoj paleti modela, u mogućnosti smo da izvedemo celovito rešenje koje će zadovoljiti sve tehničke parametre, kao i specifičnosti prostora.

Nazad na novosti