Brahler DIGIMIC konferencijski sistem
Nazad na novosti

06.08.2012

Brahler DIGIMIC konferencijski sistem

Braehler-ov DIGIMIC je digitalni konferencijski sistem čija funkcionalnost obezbeđuje efikasnu primenu, bolo da je reč o malim ili velikm sastancima, odnosno konferencijama

"DIGIMIC" je skraćenica za "digitalno kontrolisan mikrofonski sistem". U potpunosti je samostalan i izuzetno lak za korišćenje: jednostavno spojite delegatske i centralnu jedinicu i sistem se sam konfiguriše, nakon čega je spreman za upotrebu. Primenom DmicControl softvera omogućeni su praćenje i kontrola sistema preko računara.


Još jedna izuzetna specifičnost DIGIMIC konferencijskog sistema je što nećete morati da birate između žičnog ili wireless sistema - možete koristiti vaše postojeće jedinice, a imati oba sistema! Naime, jednostavno sklonite sve kablove i postavite jedinice na dodatne DDoc/Dspark stanice i vaš konferencijski sistem postaje bežičan. Zahvaljujući primeni tehnologije poslednje generacije, sistem je imun na eventualne frekvencijske smetnje koje mogu biti prouzrokovane primenom mobilnih telefona ili radio uređaja, što doprinosi nesmetanom korišženju sistema u svakom prostoru.


Bežični DIGIMIC sistem je baziran na novom inteligentnom prenosnom protokolu, obezbeđuje audio vrhunskog kvaliteta i pouzdanost kao žični sistem, ali pruža fleksibilnost i slobodu bežičnog. Bazne stanice bežičnog sistema poseduju punjive baterije koje obezbeđuju preko 20 sati neprekidnog rada i preko 1000 ciklusa punjenja, sto je ekvivalent nesmetanom petogodišnjem korištenju.


Zahvaljujuci TCP/IP komunikaciji i specijalizovanim programskim modulima, DIGIMIC konferencijski sistem pruža mogućnost potpune kontrole rada mikrofonskih jedinica, kao i integraciju sa sistemom kamera.

                                         

Nazad na novosti