iPad aplikacija za kontrolu Soundcraft Vi i Si Compact serija digitalnih audio pulteva
Nazad na novosti

18.07.2012

iPad aplikacija za kontrolu Soundcraft Vi i Si Compact serija digitalnih audio pulteva

Nova ViSi aplikacija prvenstveno je dizajnirana kako bi omogućila kontrolisanje više Soundcraft-ovih digitalnih audio pulteva Vi i Si Compact serije putem samo jednog iPad uređaja i preko samo jedne wireless mreže

Soundcraft ViSi aplikacija pruža slobodu korisnicima da ne budu vezani za lokaciju gde je postavljena tehnička režija, već da se slobodno kreću prostorom gde se održava manifestacija i jednostavno sa svog iPad-a vrše potrebne korekcije audio sistema. Aplikacija dozvoljava podešavanje nivoa ulaznih kanala i poseduje mute funkciju. Omogućava praćenje i podešavanje nivoa aux-a i matrica kao i podešavanje grafičkih EQ na izlazima.


Povezivanje digitalnih audio konzola na mrežu se obavlja preko standardnog bežičnog mrežnog router-a zahvaljujući Harman HiQnet sistemskoj arhitekturi. Koristeći novu aplikaciju moguće je povezati više konzola i više kontrolnih iPad uređaja, čak je moguće i jednu konzolu kontrolisati sa više iPad-ova što u mnogome proširuje fleksibilnost sistema.


Zahvaljujući ViSi iPad aplikaciji omogućeno je kontrolisanje svih Soundcraft digitalnih audio pulteva Vi serije (modeli Vi1, Vi2, Vi4 i Vi6) kao i kompletne Si Compact serije.


Nova Soundcraft ViSi aplikacija je dostupna besplatno da je preuzmete sa App Store-a.

Nazad na novosti