AVL-logo-black-background-emos.png
Nazad na novosti

18.10.2012

Sixtema - bine i binski elementi

Predstavljamo vam Sixtema bine koje, zahvaljujući jedinstvenom i krajnje efikasnom načinu sastavljanja, predstavljaju trenutno najefikasnije rešenje na tržištu. Bravo modeli omogućavaju brzu i veoma jednostavnu montažu kao i transport, dok zahvaljujući zaštiti protiv klizanja i velikoj nosivosti, pružaju dodatnu sigurnost

Bina je modularnog tipa i sastavlja se od panela dimenzija 200 x 100 x 9cm. Svaki panel je izrađen od brodske šperploče debljine 12mm koja, izuzev što je vatro i vodootporna, sa gornje strane poseduje i specijalnu zaštitu protiv klizanja, dodatno povećavajući sigurnost izvođača na bini.


Okvir panela je izrađen od aluminijuma najvišeg kvaliteta i jednostavno se povezuje sa narednim panelom sa dva klika. Naime, svaki panel poseduje jedinstven sistem kačenja – Bravo patent. Koristeći samo jedan imbus ključ, paneli se sa dva okreta/dva klika zaključaju jedan za drugi, čineći kompaktu celinu. Svaki panel je sertifikovan na maksimalno opterećenje od 750kg/m² i poseduje CE i ostale EU sertifikate.


Binski paneli se oslanjaju na aluminijumske noge dimenzija 60 x 60cm, debljine zida 4mm, dok je visina (u zavisnosti od modela) moguća u rasponu od 10 do 240cm ili podesiva u standardnim rasponima (60-100cm, 90-190cm...).


U zavisnosti od namene i veličine bine moguće je isporučiti zaštitnu ogradu, kao i stepenice. Ograda se izrađuje od elemenata standardnih dimenzija 100 x 100cm, koji se jednostavno pričvršćuju za binu sa dve kopče (takođe Bravo patent). Stepenice se takođe izrađuju u standardnim elementima sa 6 ili 7 stepenika i imaju mogućnost podešavanja nagiba gazišta u rasponu visine od 80 do 140cm. Uz svaki set stepeništa isporučuje se i poseban par rukohvata/ograde.

Nazad na novosti