Novi modeli iz Robe-a
Nazad na novosti

19.10.2012

Novi modeli iz Robe-a

Predstavljamo vam 7 novih modela ROBE reflektora koje je kompanija premijerno predstavila na nedavno završenom sajmu PLASA 2012

Svi novi modeli, iako dolaze u kompaktnom i znatno lakšem kućištu, obezbeđuju mnogo jači osvetljaj u odnosu na prethodne modele zahvaljujući primeni novih tehnologija i revolucionarnih rešenja.

Sve Robe proizvode, izuzev osvetljaja najvišeg kvaliteta, odlikuje velika izdržljivost, dugotrajnost i jednostavna primena, prilagođena najrazličitijim namenama. DL modeli su posebno razvijeni za primenu u TV studijima i pozorištima i rezultat su intenzivnog istraživanja, kako bi ispunili specifične zahteve ovih institucija, posebno njihovu potrebu za visoko kvalitetnim belim svetlom.


Robin DLS Profile je revolucionarni RGBW LED profilni reflektor i prava zamena za klasične halogene profilne modele. Osnovna prednost ovog modela je što poseduje 4 izuzetno brza noža, koji mogu zasebno da se kontrolišu, pozicioniraju i postave pod uglom, dok ceo modul može da se rotira ± 45° stepeni. Reflektor takođe omogućava pravljenje oštrih ili pak mekih okvira što ga čini idealnim za primenu u pozorištima. Zahvaljujući RGBW LED modulu u mogućnosti je da emituje jake zasićene boje kao i meke pastelne i omogućava savršenu simulaciju belog svetla halogene sijalice temperature boje 2700K, 3200K, 4200K, 5600K i 8000K.

 

 

 


Robin MMX WashBeam - zahvaljujući primeni sijalice Phillips MSRPlatinum35, snage 800W i ROBE MMX optičkog sistema nadmašuje snagu klasičnih 1200W modela i pruža dizajnerima svetla izuzetno širok spektar mogućnosti. Robin MMX Washbeam poseduje jedinstvenu automatizovanu klapnu poput klasičnih modela reflektora i daje mogućnost da se svaka vrata zasebno pozicioniraju, kao i rotacije od ± 90 stepeni. Promenom sočiva otvara opciju proširivog snopa od Wash-a i maksimalnih 60° stepeni na Beam od svega 2,5°. Poseduje varijabilnu HotSpot kontrolu, CMY + CTO temperaturnu kalibraciju boja, motorizivani zoom i fokus i rotaciono indeksirane staklene goboe.

 

 

 


Robin 800 LEDWash pruža besprekorno ujednačen osvetljaj najvišeg kvaliteta i predstavlja ROBE LEDWash rešenje prvenstveno namenjeno za primenu u pozorištima i TV studijima. Izvor svetla predstavlja 37 komada 15W RGBW LED multičipa raspoređena u tri koncentrična prstena, koji mogu zasebno da se kontrolišu i poseduje izuzetno širok zoom opsega 8° do 63° stepena. Mnoge unapređene karakteristike uključujući bešuman rad zoom-a, a Beam/Wash zoom mode, RGBW+CMY mešanje boja, touch-screen navigacioni ekran...

 

 

 

 



Robin 100 LED Beam Day Light i Smart White modeli - Day Light model je najnovije pojačanje 100 LEDBeam serije za emitovanje belog svetla i poseduje osvetljaj fiksne snage od 6500K. Poseduje 12 komada 15W LED multičipova i idealan je za primenu tokom brojnih aplikacija kada vam je potrebno snažno i kvalitetno belo svetlo. Poseduje izuzetno brzo Pan/Tilt kretanje i ima ugao svetlosnog snopa od svega 7° stepeni (sa dodatkom difuzionog filtera omogućava svetlosni snop od 25° ili 40°). Smart White model omogućava kalibraciju boja u rasponu od 2800K do 6300K i poseduje sve ostale karakteristike kao i DL model


 



ROBIN Actor 3, 6 i 12 modeli su inteligentni reflektori namenjeni prvenstveno za fiksne instalacije i postavku na pod. Celokupna serija primenjuje RGBW LED multičipove, ali im funkcija oponašanja osvetljaja klasičnih halogenih refektora omogućava jednostavnu integraciju u sisteme rasvete sa klasičnim reflektorima. Svi Actor modeli imaju zoom izuzetno širokog opsega koji se kreće u rasponu od 8° do 63° stepena i izuzetno su mali potrošači električne energija. Imaju veoma malu masu, a zahvaljujući raznim modelima prilagođeni su svakom mestu montaže. S obzirom da nemaju motorizovan pogon – cenovno su mnogo povoljniji u odnosu na moving reflektore.


Nazad na novosti