Nova AKG serija mikrofona na fleksibilnom vratu DAM+
Nazad na novosti

12.11.2012

Nova AKG serija mikrofona na fleksibilnom vratu DAM+

Potpuno nova seriju modularnih mikrofona na fleksibilnom DAM+ vratu iz AKG-a, koja obezbeđuje moderan zvuk studijskog kvaliteta u svim govornim aplikacijama

DAM+ Discreet Acoustic Modular serija mikrofona na fleksibilnom vratu je trenutno najsavremenija serija ove vrste u industriji, a proistekla je iz DAM serije i iskustva dugog preko 15 godina. Tanak i diskretan dizajn prilagođen je većini audio aplikacija, dok studijski kvalitet zvuka u potpunosti zadovoljava očekivanja čak i najstrožih kritičara. Posebna pažnja je posvećena dobroj zvučnosti i boji ljudskog glasa, kao i individualnosti govornika.


AKG DAM+ serija pruža mogućnost izbora izmenjivih kapsula sa različitim polarnim karakteristikama i frekventnim odzivom, dok veoma širok izbor specijalno dizajnirane opreme i brojnih dodataka odvodi DAM+ seriju još jedan korak dalje u odnosu na konkurentske modele. Fantom adapter je od sada takođe modularnog tipa i dolazi u 3 različite varijante, a veoma dubok navoj svih komponenti sprečava krivljenje i obezbeđuje dug vek trajanja.


Zahvaljujući kombinaciji velikog broja različitih priključnih modula i adaptera, DAM+ serija omogućava rešavanje čak i najspecifičnijih zahteva prostora i načina montaže.

Nazad na novosti