Soundcraft Si Expression
Nazad na novosti

28.01.2013

Soundcraft Si Expression digitalna konzola

Soundcraft je predstavio novu seriju digitalnih audio konzola na nedavno završenom sajmu NAMM 2013, održanom od 24. do 27.januara 2013. godine u Anaheimu, S.A.D.

Nova serija digitalnih audio konzola Soundcraft Si Expression je dizajnirana prvenstveno sa ciljem da zauzme najvišu poziciju u rangu malih, kompaktnih i jeftinih audio konzola.


Soundcraft Si Expression serija objedinjuje tri modela sa 16, 24 ili 32 fader-a i mikrofonska ulaza i sva tri modela pružaju mogućnost miksa do čak 66 ulaza, preko Soundcraft stagebox-a (uključujući i dva nova Mini stagebox-a, sa 16 i 32 ulaza (16x8 i 31x16). Proširenje dodatnim ulazima je takođe omogućeno preko MADI ili AES/EBU protokola.


Nova serija digitalnih audio konzola Soundcraft Si Expression poseduje sve vodeće standarde obrade signala: BSS, dbx, Lexicon, kao i mnoštvo naprednih funkcija preuzetih sa velikih konzola - iPad ViSi daljinsku kontrolu, FaderGlow… zahvaljujući kojima pružaju znatno više mogućnosti od većine konzola u svojoj klasi.


Novi modeli konzola pružaju i širok spektar opcija za umrežavanje i prihvat kartica, a svakako najinteresantnija od svih je BSS BLU link, koja omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa dbx PMC 16 daljinskom kontrolom za digitalno upravljanje monitor miksom.

Nazad na novosti