Soundcraft Si Performer dobitnik nagrade "Gear of The Year 2012"
Nazad na novosti

12.12.2012

Soundcraft Si Performer dobitnik nagrade "Gear of The Year 2012"

Soundcraft Si Performer miks pult - je zasluženo poneo prestižnu svetsku nagradu Gear of The Year 2012 kao prvi miks pult koji objedinjuje kontrolu zvuka i rasvete. Nagradu dodeljuje magazin Audio Media za izuzetne i najinovativnije proizvode audio industrije

Soundcraft Si Performer je baziran na Si Compact seriji digitalnih audio pulteva i predstavlja zaista fantastičan poduhvat HAarmanovih inženjera jer omogućava brzu i efikasnu kontrolu zvuka i rasvete preko samo jednog miks pulta. Ova novina je omogućena integracijom DMX 512 kontrole i novog softvera.


Pult poseduje 4 rasvetna Master fader-a i daje mogućnost individualne kontrole intenziteta osvetljaja putem pomoćnih fader-a. Da bi se pojednostavila celikupna kontrola, pult daje mogućnost da u snapshot-ovima operater snimi DMX i audio podešavanja, koja mogu biti automatski pozivana samo jednim pritiskom na dugme ili putem eksterne MIDI komande.


Što se tiče audio signala, Si Performer (u zavisnosti od modela) poseduje 32/24 mikrofonska izlaza, 8 linijskih izlaza kao i FX povratne kanale. Naravno, svaki od modela poseduje prepoznatljive Lexicon efekte i po dva slota za MADI kartice, zahvaljujući kojima daju mogućnost proširenja i miksovanja do čak 80 kanala (preko bilo kod Soundcraft Stagebox-a).


Audio Media je veoma cenjen magazin na svetskom nivou koji objedinjuje sve informacije profesionalnih audio vesti, obuhvatajući pro audio tehnologiju, produkciju i tehniku, kao i sve ostale informacije vezane za audio profesionalce.

Nazad na novosti