JBL CWT128 - kvalitet jednog za dva
Nazad na novosti

25.05.2013

JBL CWT128 - kvalitet jednog za dva

Zvučnik iz "Harman Professional" linije koji redefiniše granice kvaliteta i efikasnosti

"Harman Professional" još jednom je pokazao zbog čega drži lidersku poziciju na svom referentnom tržištu. U pitanju je zvučnik JBL CWT128 koji je na raspolaganju kupcima od januara ove godine.


Reč je o dvosistemskom zvučniku velike snage iz "JBL Professional" serije. Kada je cilj postizanje vrhunskog kvaliteta zvuka u njegovom punom opsegu, uz široko horizontalno pokrivanje, onda je JBL CWT128 pravi izbor. Njegova visoka upotrebna vrednost kotira ga na sam vrh liste širokoprimenljive opreme: moguće je koristiti ga u sportskim dvoranama, železničkim, autobuskim i drugim transportnim stanicama, tematskim parkovima, muzejima i tome slično.


U onim situacijama u kojima se obično koriste dva zvučnika, može doći do interferencije zvučnih talasa, što za posledicu može imati poništavanje na nekim frekvencijama, dok na nekim drugim može rezultovati pojačanjem. Zbog toga, zvuk će biti drugačiji, odnosno neujednačen i smanjene jasnoće u odnosu na onaj koji je reprodukovan iz zvučnika. Sa JBL CWT128, taj problem je rešen, zahvaljujući širokom uglu horizontalne disperzije zvučnog talasa.Veliki horizontalni ugao zračenja koji iznosi 160° omogućava široko pokrivanje prostora. zahvaljujući upotrebi savremene tehnologije unakrsnog usmeravanja zvučnog talasa ("Crossfire Waveguide Technology").

                   

Nazad na novosti