AUDIX Microphones
Nazad na novosti

20.05.2016

AVL Projekt postao zvanični distributer američke kompanije AUDIX Microphones

Novosti na polju naših distributerstava se nastavljaju. Naime, AVL Projekt je postao zvanični distributer i za proizvode američke kompanije AUDIX Microphones®. Distributerstvo se odnosi na Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Audix je američka kompanija koja je počela sa radom 1984. godine. Misija koju su tada imali na umu do danas je ostala ista: dizajnirati i proizvesti inovativne proizvode visokih performansi koji će svojim kvalitetom doprineti napretku profesionalne audio industrije. Tako se godinu za godinom već, Audix mikrofoni prepoznaju po svom inovativnom dizajnu, performansama, kvalitetu, trajnosti i isporučenoj vrednosti. Nikako ne treba zaboraviti ni odličan odnos cene i kvaliteta.

 

AUDIX Microphones® se prave tako da traju. Stalno preispitujući granice tehnologije, Audix fabrika u Wilsonville-u, država Oregon, je prerasla u mesto gde se odvijaju istraživanje, razvoj, dizajn, proizvodnja, sastavljanje i finalno testiranje mikrofona. Pod jednim krovom, u kontrolisanim uslovima, nastaju robusni proizvodi u vidu mikrofona za najrazličitije namene.

 

Tako je ponuda AUDIX mikrofona široka i obuhvata:

 

 

 

 

U AVL Projektu očekujemo vrlo skoru isporuku prve porudžbine različitih tipova mikrofona. Tada ćemo biti u prilici da svim zainteresovanim klijentima omogućimo i njihovo testiranje, o čemu ćemo vas obavestiti.

Do tada preporučujemo da pogledate video o tome kako se pravi jedan od mikrofona, u fabrici u Wilsonville-u:

 

 

Nazad na novosti