RCF logo
Nazad na novosti

07.06.2016

AVL Projekt postao ovlašćeni zastupnik italijanske kompanije RCF

RCF je italijanski proizvođač audio opreme koji je osnovan još daleke 1949. u gradu Reggio Emilia. Grad je poznat po inženjerstvu i inovacijama, jednako bogatim i raznovrsnim kao i kulturno nasleđe. Danas RCF upošljava više od 250 ljudi i prodaje svoje proizvode u preko 100 država sveta.

Ovo zastupništvo nas čini posebno ponosnim jer je RCF danas pozicioniran kao svetski lider u dizajnu, proizvodnji i marketingu visoko tehnoloških profesionalnih i komercijalnih audio proizvoda. Tokom godina razvoja i poslovanja, RCF nikad nije prestao da raste kroz diversifikaciju svog proizvodnog programa. Stoga je danas u stanju da zadovolji svaku vrstu potrebe u oblasti reprodukcije zvuka: od pojedinačnog proizvoda, preko jednostavnijih sistema do velikih, kompleksnih projekata. U RCF-u, najnovija tehnologija ide ruku pod ruku sa tradicionalnim veštinama i umešnosti proizvodnje audio proizvoda.

 

Kako je zvuk širok i kompleksan pojam, tako su i mogućnosti njegovog iskorišćenja u realnom, svakodnevnom životu gotovo beskrajne.

Zato RCF proizvodi tako široku paletu proizvoda koja stalno raste istovremeno zadržavajući, kao zajednički imenilac, neuništivi duh inovacije, kontrolu nad svim aspektima proizvodnje, brigu o svakom detalju i strast prema zvuku.

 

Proizvodni program pokriva sledeće celine:

 

 

 

TT+ Touring&Theater – od malih pozorišnih sala do velikih koncerata na otvorenom, RCF uvek ima rešenje koje kombinuje superioran kvalitet zvuka i optimalnu zvučnu pokrivenost publike.

 

 

 

 

Pro Sound – profesionalnim korisnicima RCF nudi inovativne proizvode koji su dizajnirani tako da zadovolje svaku potrebu rental i produkcijskih kompanija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Live Sound – muzika teče venama zaposlenih u RCF-u. Ova strast se reflektuje u svakom profesionalnom zvučniku koji se proizvede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snimanje i slušalice – decenije iskustva su rezultirale RCF-ovim proizvodima za studijski monitoring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zvučnici – žila kucavica svake RCF-ove zvučničke kutije. Mogu se pronaći i u proizvodima drugih, svetski poznatih kompanija.

 

 

 

 

 

 

 

Komercijalni audio/EVAC  –  jasnoća, razumljivost i bezbnednost su RCF-ove ključne reči kada je u pitanju prenošenje različitih poruka u javnosti.

 

 

 

 

 

 

Zvučnički sistemi za instalacije – hoteli, noćni klubovi, maloprodajni objekti i sportske arene su samo neki od prostora koje mogu da imaju koristi od RCF-ovih proizvoda. 

 

 

 

 

 

 

 

Miks pultevi – elegantno rešenje za svaku vrstu audio primene, bez obzira da li se radi o „live“ ili instaliranom zvuku.

 

 

 

 

 

 

 

 

U narednom periodu ćemo pisati o pojedinačnim proizvodima, a istovremeno vas pozivamo da nas kontaktirate ukoliko želite da saznate više o bilo kojem RCF-ovom audio proizvodu.

 

Nazad na novosti