Radial logo
Nazad na novosti

07.07.2016

AVL Projekt postao ovlašćeni zastupnik kanadskog Radial-a

AVL projekt je pre nekoliko dana postao ovlašćeni zastupnik i za proizvode kanadske kompanije Radial.

Radial je proizvođač profesionalnih audio proizvoda sa sedištem u Vankuveru.

 

Kompanija je osnovana 1991. i u početku se bavila proizvodnjom samo kablova. Prvi Radial DI BOX  proizveden je 1996. i nosio je naziv Radial JDI. Proizvodi se i danas, nakon 20 godina i nakon što je našao svoje mesto na skoro svakom značajnom muzičkom događaju.

 

Globalni je lider u audio interfejs tehnologijama, gitarskim efektima, ali i značajan dobavljač akustičkih materijala.

Kvalitetna izrada, izuzetne audio performance i odlična pre i post prodajna podrška su učinile da Radial postane, i već dugi niz godina bude, jedan od najcenjenijih brandova i brendova od poverenja u ovoj industriji.

Još jedan od ključnih razloga zašto je Radial tako uspešan je i veoma uspešna saradnja sa mnogim umetnicima iz sveta muzike koji koriste Radial u studiju ili na turnejama, poput Stivija Vondera, Tomija Emanuela, Čik Korije, Stiva Lukatera i mnogih drugih.

 

Kompanija danas, sa preko 50 zaposlenih, izvozi globalno, u čitavom svetu i sa odličnom podrškom za svakog kupca. Svake godine Radial isporuči preko 60.000 elektronskih komponenti i hiljade kvadratnih metara akustičkih panela.

Radial brendovi su fokusirani na pravljenje proizvoda za tržište profesionalnog live audia, kao i audio snimanje.  Pored toga, većina Radial proizvoda ima trogodišnju garanciju.

 

U narednom periodu ćemo pisati o pojedinačnim proizvodima dok vas, istovremeno pozivamo da nas konktaktirate za sve što vas lično interesuje, kao i da probate Radial opremu koju imamo na lageru. 

Nazad na novosti