VIQ Solutions logo
Nazad na novosti

15.07.2016

AVL Projekt postao distributer za kanadski VIQ Solutions

Nakon dobijanja tendera za instalaciju opreme i softvera za audio snimanje u nekoliko srpskih sudnica, AVL Projekt je dobio i status ovlašćenog distributera za proizvode i usluge kanadske firme VIQ Solutions.

VIQ Solutions je globalni ekspert u oblasti tehnologija za digitalno snimanje. Sa unapređenim pristupom u prikupljanju, čuvanju i upravljanju snimljenim AV materijalom, svojim proizvodima omogućavaju organizacijama najrazličitijih veličina i namena da povećaju efikasnost, unaprede bezbednost podataka i smanje troškove poslovanja. 

 

 

VIQ Solution softver je svoje mesto našao u organizacijama poput sudnica, istražnih prostorija pri policijskim stanicama, osiguravajućih kuća, kontrole avio saobraćaja, zdravstvenih ustanova i mnogih drugih. Pomenuti softver „zapisuje“ digitalni sadržaj koji dolazi iz bilo kojeg audio/video izvora, obezbeđuje online kolaboraciju, mobilnost, analitiku, i integraciju sa sistemom za prepoznavanje glasa, upravljanje zapisima datog sudskog slučaja ili zdravstvenom dokumentacijom konkretnog pacijenta.

 

 

Ono po čemu se VIQ izdvaja od ostalih je činjenica da se bave rešenjima, a ne proizvodima. Njihov jednostavan, ali sofisticiran softver koristi moćnu tehnologiju baza podataka kako bi višekanalno, digitalno audio/video snimanje podigao na sledeći nivo.  Napredne karakteristike kao što su indeksirani multimedijalni prilozi, moćna pretraga, integracija sa bazama podataka trećih lica, automatsko i centralizovano smeštanje podataka, kao i bezbednost bez premca, omogućavaju besprekornu kontrolu zapisa, protoka i kolaboracije digitalnih AV snimaka. 

 

 

Pozovite nas kako bismo Vas uputili i u brojne druge karakteristike i mogućnosti VIQ rešenja, imajući na umu da su kastomizirana rešenja ono što ih izdvaja od ostalih.

Nazad na novosti