db_logo
Nazad na novosti

17.11.2016

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer proizvoda d&b audiotechnik

Tražite vrhunski brend iz sveta profesionalne audio opreme? d&b audiotechnik i ne tražite dalje! Nisu u pitanju samo zvučne kutije i sistemi. Radi se o inovacijama u svetu akustike koje su d&b postavile na pijedestal vrhunskog, beskompromisnog proizvođača.

Utoliko pre osećamo posebno zadovoljstvo što smo postali ovlašćeni distributeri proizvoda ove svetski poznate kompanije za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Herzegovine i Makedonije.

 

Priča o d&b audiotechnik nije priča o tome šta ova kompanija proizvodi. To je priča o tome šta su svojim inovacijama njihovi proizvodi doneli u svet akustike. Zbog inovacija se d&b audiotechnik danas prepoznaje kao lider u svojoj industriji koji istovremeno kombinuje tehnološki razvoj, posebne principe integracije sistema, kvalitet izrade i izuzetne standarde usluge i podrške.

 

Bez obzira da li se radi o zvučnim kutijama, elektronici, hardverskim dodacima ili softverskim alatima, d&b proizvodi su u stoprocentom iznosu napravljeni u Nemačkoj. Počevši od istraživanja i razvoja, preko proizvodnje prototipa, testiranja i finalne proizvodnje, sve je smešteno u nemačkom gradu Backnangu, u blizini Štutgarta. 

 

 

d&b audiotechnik posluje na međunarodnom planu u oblasti elektroakustike kao proizvođač najkvalitetnijih zvučničkih sistema za reprodukciju govora i muzike, kao i sistema za ozvučavanje javnih prostora. Sistemi ozvučenja koji nastaju u d&b proizvodnji koriste se u celom svetu, u pokretnim ili u fiksnim aplikacijama poput koncerata, mjuzikla, festivala i korporativnih  događaja, kao i prostorima poput koncertnih dvorana, opera i konferencijskih centara. Kada govorimo o fiksnim instalacija, d&b sistemi se mogu pronaći kako u najmanjim konferencijskim salama, tako i na najvećim stadionima. 

 

Obzirom na vlastitu orijentaciju da svakom svom klijentu pružimo izvrsnu uslugu, smatramo da smo proširivanjem svoje ponude d&b proizvodima napravili još jedan značajan korak ka održavanju i unapređivanju svoje liderske pozicije u oblasti projektovanja i instaliranja profesionalnih sistema ozvučenja.

Za kraj, preporučujemo da svakako pogledate priču o d&b. 

A journey to the heart of d&b. The d&b Film from d&b audiotechnik on Vimeo.

 

Nazad na novosti