Readers Choice Awards 2017
Nazad na novosti

07.02.2017

RCF TTL33-A i EVOX 12 apsolutni favoriti na Readers' Choice

Na ovogodišnjoj manifestaciji NAMM Show, održanoj u Anahajmu u Kaliforniji, RCF je dobio dve nagrade ProSoundWeb & Live Sound International Readers’ Choice Awards za 2017. godinu

Nagrađeni proizvodi

  • RCF TTL33-A, aktivni trosistemski line array sistem iz serije TT+, kao Best Small Format Line Array (najbolji Line Array malog formata).
  • EVOX 12 kao Best Portable PA (najbolji prenosivi PA).

 

RCF proizvodi dobili nagrade Readers Choice Awards

 

Readers’ Choice Awards su jedine nagrade za profesionalne audio proizvode koje dodeljuju čitaoci i krajnji korisnici nagrađenih proizvoda. Oni su ti koji glasaju za najbolje proizvode.

 

“Trka u svakoj od kategorija je krajnje neizvesna i veoma kompetitivna, zahvaljujući „snazi“ svakog pojedinačnog proizvoda kombinovanoj sa specifičnim i međusobno vrlo različitim preferencama ove najveće online zajednice profesionalaca iz oblasti pro audia,” kaže Kevin McPherson, izdavač magazina Live Sound. “U stvari, mnoge trke budu toliko neizvesne, da o pobedniku odluči svega par glasova,” rekao je on.

Readers’ Choice Awards su jedinstvene po mnogo čemu, a najviše po tome (kao što i samo ime kaže, uostalom) što je celokupno glasanje isključivo u rukama čitalaca ProSoundWeb-a, online audio novosti povezanih sa Live Sound International časopisom.

 

ProSoundWeb i Live Sound International informišu, obrazuju, identifikuju trendove i obezbeđuju najsveobuhvatniji sadržaj za audio profesionalce u oblasti zvuka: live, instaliranog ili snimljenog. Sa približno 210.000 jedinstvenih posetilaca koji prosečno generišu više od 1.3 miliona pregledanih stranica mesečno, ProSoundWeb je top online destinacija za globalnu pro audio zajednicu. U svojoj 26. godini postojanja, Live Sound International je časopis za live audio profesionalce koji obuhvata bazu od 25.000 pretplatnika na mesečnoj bazi. 

Nazad na novosti