DiGiCo dani u AVL Projektu
Nazad na novosti

24.02.2017

DiGiCo dani u AVL Projektu

21. i 22. februara u prostorijama naše firme, tačnije u AVL Projekt demo sobi, bili smo domaćini događaja pod nazivom DiGiCo dani u AVL Projektu tokom kojeg su predstavljene DiGiCo-ve SD i S serije digitalnih audio pulteva.

Što je još važnije, pružene su osnovne informacije za ovladavanje veštinama koje su korisniku neophodne za podešavanje i rad na konzoli po svom izboru.

 

DiGiCo dani su obuhvatili sledeći sadržaj:

  • Kratko predstavljanje DiGiCo kompanije i njenih proizvoda
  • Predstavljanje SD i S serije konzola (SD7, SD8, SD9, SD12, S21, D2 rack, SD rack)
  • Praktične aplikacije
  • Q&A – pitanja gostiju i odgovori od strane James Bradley iz DiGiCo kompanije

 

Bila je ovo prilika da prisutni na treningu, iz prve ruke, uz izlaganje i praktičnu prezentaciju DiGiCo proizvoda od strane profesionalaca, saznaju sve što je neophodno za uspešno rukovanje ovim vrhunskim proizvodima namenjenim live zvuku, televiziji i pozorištima.

Tokom dva dana treninga, u našoj demo sobi je boravilo i sa DiGiCo pultevima se upoznalo oko 50-tak profesionalaca, ton majstora iz televizijskih kuća i pozorišta, kao i rental kompanija, te nezavisnih tonaca. Njihove reakcije su bile veoma pozitivne, jer su svi duboko svesni neophodnosti kontinuiranog upoznavanja sa inovacijama u audio industriji i zahvalni na prilici da i sami budu njen deo.

 

Mi ćemo svakako nastaviti da organizujemo ovakve događaje i da pozivamo svoje klijente da budu njihov deo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazad na novosti