Sennheiser TeamConnect Wireless
Nazad na novosti

17.03.2017

Bežični konferencijski sistem za online sastanke - Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser TeamConnect Wireless – prvi prenosivi bežični konferencijski sistem za online sastanke! Jednostavnost korišćenja, višestruke opcije povezivanja, brzo podešavanje, visok kvalitet zvuka i dizajn koji je osvojio nekoliko nagrada čine da objedinjene komunikaciju budu efikasnije nego ikada pre.

Jednostavnost korišćenja ili, drugim rečima, „efikasnost nije teška“

 

Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser je ponudio prvi prenosivi bežični konferencijski sistem za online sastanke – TeamConnect Wireless. U pitanju je audio rešenje koje je izuzetno jednostavno za podešavanje i upotrebu. Sistem može da se podesi za vreme kraće od 1 minute što bilo kom korisniku omogućava da u ekstremno kratkom roku organizuje online sastanak za 12 ili 24 ljudi uz obezbeđivanje profesionalnog zvuka.

 

 

 

Povezivanje – u njemu je ključ rešenja

 

Sennheiser TeamConnect Wireless

TeamConnect Wireless podržava sve zahteve objedinjenih komunikacija karakterističnih za online sastanke i nudi višestruke opcije povezivanja. Korisnici mogu brzo da se povežu sa bilo koji laptop-om ili pametnim uređajem – bežično putem Bluetooth-a sa NFC ili putem USB/3.5mm konektorom. TeamConnect Wireless podržava i višestruke, simultane audio kanale omogućavajući priključivanje dodatnih sagovornika na online sastanak koji je u toku. 

 

 

 

 

Fleksibilnost, toliko potrebna za uspeh

 

Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser TeamConnect Wireless se isporučuje u različitim verzijama kako bi bilo moguće obezbediti adekvatnu količinu fleksibilnosti za različite vrste potreba. Sistem je dostupan u statičnim verzijama (sa nosačem u obliku poslužavnika – „tray set“) namenjenim tačno određenim prostorijama za sastanke: 2 satellita za 12 učesnika ili 4 satelita za 24 učesnika. Pored ovoga, postoji i prenosiva verzija u koferu za fleksibilne sastanke sa maksimalno 24 učesnika. Izdržljivi i stilski dizajniran kofer je istovremeno i stanica za punjenje 4 satelita.

 

 

Kvalitet i njegova lepota

 

Sennheiser TeamConnect Wireless

TeamConnect Wireless obezbeđuje odličnu razumljivost govora i vrhunski kvalitet zvuka što online sastanke čini efikasnijim nego ikada pre. Istovremeno, sistem u svakom svom delu izgleda high-end, baš kako i zvuči: kontrolni panel napravljen na inuitivan način od stakla osetljivog na dodir omogućava povezivanje i kontrolu online sastanaka na jednostavan način – i sa stilom. TeamConnect Wireless sa sobom donosi „high-end“ nemački kvalitet izrade i višestruko nagrađeni dizajn u Vašu sobu za sastanke. 

 

 

Još jednom, ukratko, o ključnim karakteristikama:

 

  • Rešenje za online sastanke za 12 ili 24 ljudi
  • Za fleksibilne ili statične prostore za sastanke
  • Povezivanje sa bilo kojim uređajem(BYOD) – pametni telefon, tablet ili PC
  • Bežično povezivanje putem Bluetooth ili putem USB/3.5mm audio kabla
  • Podržava višestruke simultane audio kanale
  • Odlična razumljivost govora, za bolje i efektivnije online sastanke
  • Nagrađivani dizajn

 

Za sve dodatne informacije, pozovite nas. 

 

Nazad na novosti