Avolites Arena na TV Pinku
Nazad na novosti

24.03.2017

Avolites Arena za TV Pink

Avolites Arena je idealna konzola za sva okruženja koja zahtevaju veću kontrolnu površinu usled kompleksnijeg rasvetnog dizajna. Stoga je idealan izbor za televizijski studio, festivale i pozorišta.

Arena kombinuje popularan interfejs Tiger Touch II upotpunjen sa 30 dodatnih plejbek fejdera (playback faders), kao i opcija i karakteristika žive kontrole.

 

Pored treperavog glavnog displeja, drugi touch displej omogućava dodatni radni prostor sa dodatnim kontrolnim tasterima i rotacionim kontrolama. Ove rotacione kontrole obezbeđuju vrlo intuitivno upravljanje kanalima i efektima. Šest LCD ekrana prikazuju elektronske simbole za 30 fejdera radi brzog pristupa svim korisničkim plejbekovima, podešavanjima i paletama. 

 

AVL Projekt isporučio Arenu televiziji PinkAVL Projekt isporučio Arenu televiziji Pink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potpuno novi optički output znači da je Arena spremna za optičko povezivanje, gde nema nikakvog gubitka signala zbog udaljenosti. Ovo je veoma značajno u velikim prostorima ili na otvorenom.

Nudeći “nevidljivu” kompatibilnost sa brojnim uređajima, Arena može da se koristi kao master, back-up ili dodatna površina za programiranje značajno skraćujući vreme potrebno za programiranje kroz omogućavanje simultanog rada Titan programera.

Arena je u stanju da obradi 16 DMX “juniversa”, sa 8 fizičkih DMX izlaza, a ovo dalje može da se proširi sa Titan Net Procesorom do do 64 “juniversa”.  

 

AVL Projekt isporučio Arenu televiziji Pink

 

 

Za sve dodatne informacije, pozovite nas. 

 

Nazad na novosti