AVL Projekt i Chauvet
Nazad na novosti

03.04.2017

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer za Chauvet Lighting

U industriji rasvete namenjene svetu zabave, Chauvet važi za inovatora i proizvođača koji kontinuirano ulaže napore u razvoj novih proizvoda. Sa misijom kreiranja rešenja spram potreba klijenata, pasionirano su posvećeni proizvodnji rasvetnih uređaja visokih performansi po konkurentnoj ceni.

Utoliko pre osećamo zadovoljstvo što smo postali ovlašćeni distributeri proizvoda ove kompanije za teritoriju Srbije i Crne Gore. Distributerstvo podrazumeva zastupanje dve linije Chauvet proizvoda: Chauvet Professional i Chauvet DJ.

 

Chauvet Professional

 

AVL Projekt distributer za Chauvet Professional

 

CHAUVET Professional je uvek pametan izbor majstora svetla i tehničara rasvete, i to zahvaljujući pažljivo odabranom asortimanu proizvoda kojima se otvaraju brojne mogućnosti u rasvetnom dizajnu. Glavne oblasti primene profesionalnih rasvetnih uređaja su: koncerti, produkcija raznih događaja i binskih nastupa, touring, pozorišta, brodovi-krstarice, crkveni objekti, televizija i arhitektualna primena.  

 

 

 

Chauvet DJ

 

AVL Projekt distributer za Chauvet DJ

 

CHAUVET DJ je premijum linija rasvetnih uređaja namenjenih upotrebi u industriji zabave, kao i kontrole rasvete i drugih dodataka za mobilne izvođače, DJ-eve, klubove i korporativne događaje.

 

 

 

 

 

U narednom periodu ćemo vas upoznavati sa najaktuelnijim proizvodima ovog renomiranog američkog proizvođača rasvetnih uređaja i opreme. 

Nazad na novosti