CASIO i AVL Projekt
Nazad na novosti

11.04.2017

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer CASIO projektora

Kompaniju CASIO osnovao je Kashio Tadao daleke 1946. pod imenom Kashio Seisakujo, in Mitaka, Tokyo. Od samog početka kompaniju krasi korporativna ideja-vodilja „kreativnost i doprinos“. Ona izražava posvećenost kompanije društvu kroz doprinos putem originalnih i korisnih proizvoda koje samo Casio može da stvori.

CASIO proizvodi široku lepezu proizvoda iz domena elektronike. Ono što je relevantno za poslovanje AVL Projekta su svakako CASIO projektori, te se dobijeno distributerstvo odnosi upravo na njih. 

 

 

CASIO LampFree trehnologija

 

CASIO projektori se, bez obzira o kom modelu govorili, odlikuju Lamp Free tehnologijom, čime se ne može pohvaliti ni jedan drugi proizvođač na svetu. Zahvaljujući ovoj tehnologiji troškovi korišćenja Casio projektora su značajno smanjeni, jer ne postoji zamena lampe, niti trošak rada povezan sa tim. Takođe, troškovi električne energije su smanjeni za 40-50% u odnosu na potrošnju ovog energenta kod projektora sa lampom. 

 

 

CASIO u učionici

 

 

Odlikuje ih i izvanredan vek trajanja, bez štetnog uticaja po okolinu. Ove inovativne projektore odlikuju besprekorne ekološke karakteristike, moćne performanse, kao i višenamenska primena – zahvaljujući čemu je lako impresionirati bilo koju vrstu publike, onu u učionici ili na radnom mestu. 

 

 

 

 

 

 

CASIO u sali za sastanke

Projektori su dizajnirani za rad u režimu 24/7, a odlikuje ih i besprekorna reprodukcija svetla i po danu. Direct ON/OFF dugme je posebno praktično: projektor može da se uključi i isključi direktno, proizvodeći sliku sa punim osvetljajem pri ponovnom uključivanju u roku od par sekundi. Dodatne pogodnosti su niski troškovi rada, minimalno održavanje i mala potrošnja električne energije. Ukratko: sa CASIO projektorima štedite vreme i novac! 

 

 

 

U vremenu koje dolazi, pisaćemo o pojedinačnim  serijama i modelima CASIO projektora, ističući njihove osobenosti i praktičnu primenu u zavisnosti od prostora ili publike. Do tada, pogledajte ovaj odličan, 4-minutni video o ključnim karakteristikama CASIO projektora koje su ujedno i njihove prednosti. 

 

 

 

Foto: Casio

Nazad na novosti